Side by Side

Can-Am Traxter HD10 XU T MAX 2023

Robuuste Rotax motoren

De Traxter MAX DPS is uitgerust met een robuuste motor. De 72 pk Rotax HD10 V-Twin-motor is speciaal afgesteld voor zwaar werk en levert een koppel van 82 Nm met een piekkoppel bij lagere toerentallen, voor een optimaal vermogen bij recreatief gebruik

Dynamic power steering (DPS)

De dynamische stuurbekrachtiging (DPS) is ontworpen voor professioneel gebruik, maar beschikt ook over het befaamde Can-Am reactievermogen voor recreatieve toepassingen. Met DPS kan de bestuurder bij lagere snelheden en in lastiger terrein met meer gevoel sturen. Bovendien is de bekrachtiging gekoppeld aan de snelheid: hoe langzamer u rijdt, des te meer bekrachtiging u krijgt.

Aandrijfsysteem met 4 standen

Het Visco-Lok† QE voordifferentieel gecombineerd met het sperbaar achterdifferentieel biedt een aandrijfsysteem met 4 rijstanden voor meerdere keuzes voor verschillende terreinen of taken. Bestuurders kunnen via afzonderlijke tuimelschakelaars voor en achter kiezen tussen een 2x4 open achterdifferentieel voor krappe bochten en bodembescherming, een 2x4 sperbaar achterdifferentieel voor verbeterde 2WD-aandrijving, een 4x4 open achterdifferentieel voor een grotere manoeuvreerbaarheid in zwaar terrein en een 4x4 gesperd achterdifferentieel voor maximale aandrijving. Het achterdifferentieel is tandwiel-op-tandwiel gekoppeld aan de transmissie voor een betere respons, is onderhoudsvrij, heeft een betere efficiëntie en telt minder onderdelen.

Robuuste achterophanging

De Traxter MAX is speciaal ontwikkeld voor professioneel en recreatief gebruik met een heavy-duty TTA-ophanging (Torsional Trailing A-arms) met een veerweg van 25,4 cm voor een soepele rit, ongeacht het terrein. Het ontwerp biedt optimaal comfort en optimale wendbaarheid onder alle omstandigheden dankzij het ontwerp waarbij veranderingen in de wielvlucht worden geminimaliseerd voor optimale grip.

Geavanceerde Versa-Pro bank

Geïnspireerd door moderne pick-ups biedt de dubbele VERSA -PRO 40/20/40 bank ruim plaats aan zes volwassenen en is voorzien van geprofileerde hoeken om makkelijk in en uit te kunnen stappen. De robuuste vinylbekleding maakt de bank bijzonder weerbestendig. De vijf passagiersstoelen beschikken over geïntegreerde haken aan de onderzijde en kunnen tevens worden opgeklapt voor meer opbergruimte aan boord. De ontwerpers van Can-Am hebben daarnaast inklapbare armsteunen met bekerhouders voor en achter toegevoegd.

27 inch Maxxis† Bighorn 2.0 banden op 14 inch velgen

De gebruiksklare Maxxis Bighorn 2.0 banden bieden soepel rijcomfort, voorspelbaar bochtengedrag en optimale zekerheid tijdens het klimmen en zijn gemonteerd op opnieuw ontworpen, duurzame, lichtgewicht gegoten aluminium velgen.

Naam Can-Am Traxter HD10 XU T MAX 2023
Prijs 27.399,- incl. btw
Modeljaar 2023
Kenteken Inclusief T-kenteken
Garantie 24 maanden
Kleur Grijs
Cilinder inhoud 1000cc
Aantal cilinders 2

Sportmodellen Bekijk alle Sportmodellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 19.990,- incl. btw en bpm
Modeljaar: 2022
Prijs: € Vanaf 11.599,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar: 2022
Prijs: € 20.099,- incl. btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € 24.790,- incl. btw en bpm
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 20.399,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar:
Prijs: € 8.549,- incl kenteken en btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € 15.599,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar: 2022
Prijs: € 9.999,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk