Image Recreatie
tires-top

Speciaal voor de avonturier

QUADS VOOR RECREATIE

Samen met uw partner of vrienden touren. Op zaterdag met de kleinkinderen een ijsje halen. Of gewoon zelf even een rondje maken in de omgeving; een quad of side-by-side maakt elke trip speciaal. Want geen enkel ander voertuig geeft zo’n groot gevoel van fun en vrijheid. Ervaar het zelf bij Quadwinkel, de full-service leverancier voor recreatieve quads & side by sides. 

Breed aanbod aan recreatieve quads in elke prijsklasse.
Veel modellen uit voorraad leverbaar.
Ook elektrische quads en quads met kenteken.
Deskundig advies door ervaren quad specialisten die de tijd voor u nemen.

INSPIRATIE OPDOEN IN ONZE SHOWROOM

Welke soorten recreatieve quads zijn er eigenlijk? Waar moeten we op letten als we een side by side voor recreatief gebruik kopen? We snappen dat u misschien vol vragen zit als u zich oriënteert op een recreatieve quad/side by side. Daarom nodigen we u graag uit in ons experience center in Barneveld. Centraal in Nederland, gelegen aan de A1. We nemen de tijd om samen te kijken welke quad of side-by-side perfect bij u past. Liever zelf even rondsnuffelen? Met tientallen quads & side by sides op voorraad doet u gegarandeerd inspiratie op. Van harte welkom!

DUBBEL ZO VEEL FUN: SAMEN IN EEN SIDE-BY-SIDE

Wat is er nog leuker dan quadrijden? Samen rijden! Ervaar het zelf en kom eens kijken naar de side-by-sides in ons experience center. In een side-by-side zit u naast elkaar. Omdat u geen helm hoeft te dragen, kunt u onderweg gewoon samen praten. En zeg nou zelf: dat is toch veel gezelliger dan bijvoorbeeld toeren met een motor?

tires-cta-top
tires-cta-bottom

WELKE QUAD/SIDE BY SIDE PAST BIJ U?

Ontdek direct welke recreatieve quads en side-by-sides aansluiten bij uw wensen.

RECREATIEVE QUAD MET EEN KENTEKEN

Wilt u met een quad of side-by-side de openbare weg op? Dan heeft u een voertuig met kenteken nodig. Dat regelt Quadwinkel graag voor u. De regels en verzekeringseisen om te rijden op de openbare weg verschillen per type quad of side-by-side.

GEEN ZORGEN OVER SERVICE EN ONDERHOUD

Quads en side-by-sides zijn robuuste, sterke voertuigen. Met tijdig onderhoud gaan ze jarenlang mee. Zelf geen sleutelaar? In onze moderne werkplaats staat een team van gespecialiseerde monteurs paraat om uw quad of side-by-side in topconditie te houden. En dankzij onze haal-en-breng-service heeft u ook geen omkijken meer naar het transport.

Populaire L7e recreatie modellen

Ontdek het volledige aanbod
page-tracks