QUAD OF SIDE-BY-SIDE HUREN

Quadwinkel heeft een uitgebreide vloot met zakelijke huurquads. Van sterke utility quads tot functionele side-by-sides. Huur ze voor een dag, een week of net zo lang als u het voertuig nodig heeft. Handig als u tijdelijk een (vervangende) quad nodig heeft of wil proberen of een quad iets voor uw bedrijf is. U kunt bij Quadwinkel ook terecht voor het huren van speciaal geprepareerde SSV’s voor rally’s.  Wij verhuren geen quads om te crossen of voor recreatief gebruik. 

  • Goed onderhouden voertuigen
  • Scherpe huurprijs
  • Huur al vanaf één dag
  • Kennis van wet- en regelgeving

Quad huren voor een zakelijke toepassing?

Laat je informeren over de mogelijkheden van ons assortiment (Geen recreatieve verhuur)

DE JUISTE HUURQUAD VOOR UW WERK

Veel power, een grote actieradius, maximale grip op nat terrein, een kleine draaicirkel; we horen graag wat belangrijk is voor uw werk. Dan denken wij mee welke huurquad het beste aansluit bij uw uitdaging.

VERZEKERD VAN DE BESTE SERVICE VOOR UW HUURQUAD

Bij Quadwinkel huurt u moderne utility quads. Ze zijn professioneel onderhouden door onze eigen monteurs. Zo bent u verzekerd van een quad die altijd presteert. En mocht u toch onverhoopt een technisch probleem hebben met uw huurquad, dan voorzien we u natuurlijk van een vervangend voertuig.

QUAD LEASEN EN BETALEN IN TERMIJNEN

Wilt u voor langere tijd gebruik maken van een van onze quads of side-by-sides? Denk dan eens aan een leaseconstructie. Quadwinkel biedt u verschillende financial lease-mogelijkheden voor quads. U bent dan direct economisch eigenaar van de quad of side-by-side, maar u betaalt het voertuig in maandelijkse termijnen. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs.

Veelgestelde vragen

Is mijn huurquad verzekerd?

Kan ik ook een quad met kenteken huren?

Kunnen jullie mijn huurquad bezorgen?

Wat kost het huren van een quad?