QUAD OF SIDE-BY-SIDE HUREN

Quadwinkel heeft een uitgebreide vloot met zakelijke huurquads. Van sterke utility quads tot functionele side-by-sides. Huur ze voor een dag, een week of net zo lang als u het voertuig nodig heeft. Handig als u tijdelijk een (vervangende) quad nodig heeft of wil proberen of een quad iets voor uw bedrijf is. U kunt bij Quadwinkel ook terecht voor het huren van speciaal geprepareerde SSV’s voor rally’s.  Wij verhuren geen quads om te crossen of voor recreatief gebruik. 

Goed onderhouden voertuigen
Scherpe huurprijs
Huur al vanaf één dag
Kennis van wet- en regelgeving
tires-top-black
Familie Beukers, melkveebedrijf & dierenpension
Na een bezoek aan Quadwinkel keerde hij terug met een Suzuki Ozark. “Een scherpe draai, voordelig in onderhoudskosten en bovendien een mooie prijs”, vertelt Zeger. “Dit was precies wat we wilden.”

Familie Beukers, melkveebedrijf & dierenpension

“Quadwinkel wist precies wat we nodig hadden voor ons werk. En welke aanpassingen er aan de quads gedaan moesten worden: een verzwaard onderstel, een verstevigd dak voor de camera’s, rupsbanden aan de achterzijde en wielen met extra profiel.”

Albert Brouwer, landmeter

“We vinden het geweldig om te toeren en off road te gaan. Lekker crossen met dat ding over onbegaanbare paden. Op plekken komen waar je normaal gesproken niet komt. Genieten van de mooie natuur. En leuke dagtripjes maken naar een mooie stad, want als vervoersmiddel is een quad ook prima in te zetten.”

Audrey en Edgar Kruyning, gaan met de quad op vakantie

Bas en Dex van der Heide, crossers
“We komen graag bij Quadwinkel. De service is perfect, ze zijn netjes met de prijs en als er een keer iets kapot is kan je altijd terugkomen.”

Bas en Dex van der Heide, crossers

“Voor het boerenbedrijf is een quad gewoon ideaal. Hij is sterk genoeg om balen van ruim 600 kilo te verplaatsen, maar tegelijk ook licht genoeg om niet weg te zakken in het weiland als je dicht langs de sloot rijdt. En een quad pak je gewoon veel sneller dan de shovel of de tractor.”

Evert-Jan Hardeman, melkveehouder

Frank Haasnoot, Katwijkse Reddingsbrigade
“Strandgangers ervaren de quad als een laagdrempelig voertuig waar ze zonder angst op kunnen afstappen. En dat is precies het publieksvriendelijke karakter dat we zoeken in een voertuig.”

Frank Haasnoot, Katwijkse Reddingsbrigade

“Kinderen en quads gaan heel goed samen. Gevaarlijk? Absoluut niet. Je kunt die quads precies begrenzen zoals je maar wilt en ze afstellen naar de leeftijd van de kinderen. En een schik dat ze hebben!”

Geurt van Westerneng, kocht een quad voor zijn kleinkinderen

En de Can-Am Outlander? Die hield zich perfect. “Voor we gingen had Quadwinkel.nl er een stel Maxxis-banden onder gezet, waarmee ze ook Parijs-Dakar rijden. Toen we weer thuis waren, kon je amper slijtage zien. Ik heb onderweg niets hoeven te verstellen of aan te draaien. Olie bijvullen was niet nodig”, blikt Henk terug.

Henk en Sjanie Kloot, avonturiers

Jan-Bart Drost, wildbeheerder
“Als ik vroeger groot wild schoot, had ik er een hele kluif aan om zo’n beest uit het land of het bos te slepen. Met de quad gaat dat veel makkelijker.”

Jan-Bart Drost, wildbeheerder

Meo Jochemsen, adviseur en eigenaar bij Quadwinkel
“Side-by-sides zijn ideaal voor het rijden van rally’s. De kosten liggen lager dan wanneer je met een rallyauto rijdt, terwijl het minder zwaar is voor je lichaam dan een rally op een quad of motor.”

Meo Jochemsen, adviseur en eigenaar bij Quadwinkel

tires-bottom-black

DE JUISTE HUURQUAD VOOR UW WERK

Veel power, een grote actieradius, maximale grip op nat terrein, een kleine draaicirkel; we horen graag wat belangrijk is voor uw werk. Dan denken wij mee welke huurquad het beste aansluit bij uw uitdaging.

VERZEKERD VAN DE BESTE SERVICE VOOR UW HUURQUAD

Bij Quadwinkel huurt u moderne utility quads. Ze zijn professioneel onderhouden door onze eigen monteurs. Zo bent u verzekerd van een quad die altijd presteert. En mocht u toch onverhoopt een technisch probleem hebben met uw huurquad, dan voorzien we u natuurlijk van een vervangend voertuig.

QUAD LEASEN EN BETALEN IN TERMIJNEN

Wilt u voor langere tijd gebruik maken van een van onze quads of side-by-sides? Denk dan eens aan een leaseconstructie. Quadwinkel biedt u verschillende financial lease-mogelijkheden voor quads. U bent dan direct economisch eigenaar van de quad of side-by-side, maar u betaalt het voertuig in maandelijkse termijnen. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs.

Veelgestelde vragen

Is mijn huurquad verzekerd?

Ja, een WA-verzekering is inbegrepen bij de huur van een quad of side-by-side.

Kan ik ook een quad met kenteken huren?

Ja, bij Quadwinkel kunt u ook een quad of side-by-side met een T- of L7e kenteken huren. Vraag naar de mogelijkheden.

Kunnen jullie mijn huurquad bezorgen?

Zeker! We hebben een haal- en brengservice voor huurquads. We bezorgen in heel Nederland.

Wat kost het huren van een quad?

Dat hangt af van het type quad dat je huurt en van de huurtermijn. Vraag een offerte op maat aan bij één van onze adviseurs.

Bekijk alle Verhuur veelgestelde vragen
page-tracks