Quad merken

Wist u dat er meer dan 200 fabrikanten van quads en side-by-sides zijn? Sommige fabrikanten focussen zich volledig op de ontwikkeling van atv’s, er zijn ook fabrikanten die naast quads en side-by-sides ook andere voertuigen produceren. Duik met ons mee in de wereld van quad merken. Wilt u meer weten over deze of andere merken, dan bent u van harte welkom in ons experience center!

Dit zijn de merken die u bij ons kunt aanschaffen:

CFMoto

CFMoto werd in 1989 opgericht in China. De CFMoto quad bestaat vergeleken met andere quad en side-by-side merken misschien nog niet zo lang, toch heeft het merk een stevige plek veroverd in de Europese markt. Dat komt mede door de samenwerking met KTM, Europa’s grootste motorleverancier. 

goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
samenwerkingen met experts
gericht op betrouwbaarheid en innovatie
Ook elektrische quads leverbaar.
Canam Quad Uforce 600

Can-Am

Het Canadese merk Can-Am bestaat al vijftig jaar en begon in 1973 met het ontwikkelen van motoren. In 1997 kwamen daar de quads bij. Een slimme zet, want die eerste quad werd door ATV magazine namelijk uitgeroepen tot ATV of the year. Het merk behoort tot de koplopers in de markt en heeft onder meer een sterke range aan side-by-sides. 

Hoogstaande technologie, met de nieuwste ontwikkelingen.
Prestaties leveren waar niemand het verwacht
Voertuigen voor alle terreinen en elke uitdaging
Rijden voor de beleving, niet voor de bestemming
Can am quad Brute force 750 in het bos

Kawasaki

Kawasaki werd in 1878 in Tokyo opgericht. Het bedrijf bouwde in eerste instantie schepen, later kwamen daar andere voertuigen bij. De eerste motorfiets van Kawasaki kwam in 1949 op de markt, in 1985 volgde de eerste quad. U kunt het merk wellicht uit de motorsport, maar Kawasaki maakt ook uitstekende utility en recreatieve quads. 

Kawasaki Mule Quad Side by Side

Polaris

Een Polaris quad of side-by-side staat garant voor een optimale off-road ervaring. De Amerikaanse variant is niet voor niets wereldmarktleider op dit gebied. Na de eerste sneeuwscooter in 1954 is het bedrijf doorgegaan met het produceren van voertuigen die in de meest extreme omstandigheden de beste prestaties leveren.

Polaris Ranger Quads

Yamaha

Yamaha is een van de grondleggers van de quads die we nu kennen. Het Japanse bedrijf produceerde in 1953 haar eerste motorfiets en is inmiddels een van de toonaangevende namen in de wereld van quads en side-by-sides. 

viertaktmotoren voor veel vermogen
Wendbaarheid en functionaliteit staat voorop
Nederlands meest bekende merk op landbouw gebied
Presteren op hoog raceniveau
Yamaha Quad YXZ 1000R Sport Shift SE

Kymco

In thuisland Taiwan is Kymco de grootste fabrikant van scooters. Het bedrijf werd in 1963 opgericht en inmiddels is het helemaal gespecialiseerd in deze voertuigen. Verder produceert het merk motorfietsen, e-bikes en natuurlijk de quads en side by sides.

Kymco Maxxer Quad

TGB

TGB ontstond in 1965 in Taiwan en waar het bedrijf eerst vooral aan andere merken leverde, besloot het in 2005 een eerste eigen quad te produceren. Met succes. Het merk heeft in Europa al meerdere keren de titel ‘ATV of the Year’ gewonnen.

TGB Target 600 EPS Quad

Green Bullith

Met zijn volledig elektrische quads is Green Bullith net even anders dan de rest. In dit bedrijf is de Japanse basis van het chassis gecombineerd met de Nederlandse elektrotechniek. Het resultaat hiervan is het beste van twee werelden. De prestaties van deze voertuigen doen namelijk niet onder voor die van traditionele quads.

Green Bullith Hunter Elektrische quad

Honda

Honda begon in 1946 met het bouwen van een motorfiets en het bedrijf kwam in 1970 als eerste met een compleet nieuw voertuig: de All Terrain Cycle. Dit was de basis voor de quad zoals we die nu kennen. Hiermee is dit bedrijf dus een van de grondleggers van dit vervoermiddel.

Honda Quad CRQF 450R

Linhai

Linhai werd in 1956 opgericht in China. Het Chinese merk richt zich op de ontwikkeling en productie van kleinere voertuigen. De quad en side by side spelen daar een grote rol in en juist door de focus op die producten zijn voertuigen van dit merk van goede kwaliteit. 

Linhai Quad m210 2x4
page-tracks