Polaris quad of side-by-side

Polaris is een Amerikaanse fabrikant en wereldmarktleider in all terrain vehicles. De quads en side by sides van Polaris staan bekend om hun excellente off-road prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Ultieme kracht gecombineerd met ongekende betrouwbaarheid zorgen ervoor dat u op elk terrein kunt presteren. Of u nu kiest voor een Polaris utility quad, een Polaris SSV of een recreatieve Polaris atv. 

tires-top
Crosser op Polaris Quad
tires-bottom

Polaris kopen of huren

Wilt u een Polaris kopen? Quadwinkel beschikt over een grote collectie nieuwe quads en side by sides van Polaris. Van de oersterke Polaris Sportsman tot de snelle en sportieve Polaris RZR. Ook ruilen we regelmatig gebruikte quads in. Hierdoor slaagt u ook voor een voordelige tweedehands Polaris quad bij Quadwinkel. Ook als u tijdelijk een quad nodig heeft, zit u goed bij Quadwinkel. U kunt bij ons namelijk ook een Polaris quad huren

Polaris quad/SSV dealer

Wij zijn Polaris dealer en dus kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe quad of side by side van dit merk. In deze slideshow krijgt u een indruk van de modellen die wij aanbieden:

De geschiedenis van Polaris quads

De roots van Polaris? Die gaan terug naar 1954. Twee Amerikaanse broers zijn samen met hun beste vriend op zoek naar een manier om de onbegaanbare, diepe sneeuw in het noorden van Minnesota te trotseren. Na wat experimenten ontwikkelen ze hun eerste sneeuwscooter. Daarna volgden tal van offroadvoertuigen, gemaakt voor de meest extreme omstandigheden. 

Off-road rijden met een Polaris

De quads en side by sides van Polaris weten niet alleen hun weg te vinden door de diepe sneeuw, maar ook door de bossen, bergen, woestijnen en andere moeilijk begaanbare en ruige terreinen. Dat maakt de Polaris geliefd bij onder meer rallyrijders en deelnemers aan de offroad events van Quadwinkel. Ook agrariers, natuurbeheerders, hulpverleners en ander professionals werken graag met een Polaris, vanwege zijn kracht, betrouwbaarheid en wendbaarheid op ieder terrein. 

Polaris quad met kenteken

Even snel van het ene naar het andere terrein. Zonder aanhangwagen naar de crossbaan. Of gewoon lekker met uw partner of vrienden op stap; het kan met een Polaris met kenteken. Veel modellen zijn zo gebouwd dat we ze kunnen voorzien van een kenteken. Onze adviseurs denken graag met u mee welke type kenteken aansluit bij uw behoeften: een landbouwkenteken of een autokenteken.

Reparatie en onderhoud van Polaris atv’s

Rijdt u al een Polaris quad of SSV? Ook dan ondersteunen we u graag bij Quadwinkel. Onze ervaren quadmonteurs onderhouden jaarlijks tientallen Polaris quads. We beschikken hiervoor over een moderne werkplaats, met professionele apparatuur en diagnosesoftware voor storingen. Plan direct een werkplaatsafspraak in of neem contact op om het onderhoud of de reparatie van uw Polaris door te spreken. 

Een Polaris naar wens

En met onderhoud en reparatiewerkzaamheden stopt het niet. We zijn ook gek op maatwerk. Maatwerk om uw werk makkelijker te maken, te zorgen voor nog meer comfort of wat er ook voor u belangrijk is. Van een extra bagagekoffer tot een lier en van verbeterde vering tot een camerasysteem of speciale verlichting; we gaan elke maatwerkuitdaging voor u aan. Neem gerust contact op met de werkplaats om uw wensen te bespreken.

tires-cta-top
Quad Showroom van Quadwinkel
tires-cta-bottom

Quads in de showroom bekijken?

Nergens doet u meer inspiratie op voor uw quad of side-by-side dan in onze showroom!

page-tracks