Quadwinkel.nl helpt u aan een quad met kenteken

Steeds meer quadrijders kiezen voor een quad met kenteken. Lekker praktisch, want u heeft geen aanhanger meer nodig om uw quad te vervoeren naar bijvoorbeeld de crossbaan of het bos. Of u kunt u als professioneel gebruiker eenvoudig verplaatsen tussen verschillende terreinen. Quadwinkel.nl heeft een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte quads met kenteken in haar showroom. Verder adviseren we u graag over de mogelijkheden om uw huidige quad met kenteken uit te voeren.

Een quad met kenteken: wat is er mogelijk?

De Nederlandse overheid biedt quadrijders verschillende mogelijkheden om de openbare weg op te gaan. In sommige gevallen mag u met een quad met kenteken zelfs de snelweg op.

  • Quad die is goedgekeurd als bromfiets: een dergelijke quad met kenteken kent een begrenzing op 50 cc en heeft een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. U dient in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat en verzekering.

  • Quad die is goedgekeurd als driewielig motorrijtuig: een dergelijke quad met kenteken achterop mag gereden worden vanaf 18 jaar, mits u uiteraard in het bezit bent van rijbewijs B.

  • Quad die is goedgekeurd als agrarisch voertuig: hiervoor moet u aantoonbaar actief zijn in de agrarische sector. Verder dient de quad te beschikken over complete verlichting, een claxon, een kilometerteller en een afgeknotte driehoek.

  • Quad voor in het terrein

Meer weten over de mogelijkheden van een quad met kenteken?

Quadwinkel.nl helpt u graag om een quad met kenteken te vinden. Neem contact met ons op via 0342-465739.