SPECIALIST IN QUADS & SIDE-BY-SIDES

Quadwinkel is een toonaangevende speler in de Nederlands quad- en side-by-sidemarkt. Altijd voorop als het gaat om kennis, compleet in nieuwe en gebruikte quads, grensverleggend in maatwerk en betrouwbaar in onderhoud en reparatie. Met een team van gepassioneerde adviseurs en monteurs gaan we tot het uiterste om bij te dragen aan een optimale beleving van uw werk of hobby. Welkom bij dé specialist in quads & side-by-sides! 


Adviseurs en monteurs die zelf ook quads en side-by-sides rijden
2000 m2 groot experience center, centraal in Nederland
Meer dan 20 jaar ervaring in quads & side-by-sides
Van kidsquad tot crossquad en van rallyvoertuig tot utility quad.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

In onze showroom in Barneveld vindt u de nieuwste A-merken quads en side-by-sides, occasions, kleding en accessoires. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen. Kijk meteen even om de hoek van onze werkplaats, waar we met moderne apparatuur service verlenen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor de echte thrill seekers organiseren we evenementen en met ons label RallyXL ondersteunen wij u op locatie in binnen- en buitenland. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. 


GEFOCUST OM GRENZEN TE VERLEGGEN

Wij zijn specialist in quads en side-by-sides. We focussen ons volledig op deze twee offroad voertuigen, zodat we elk detail, elk onderdeel en elke ontwikkeling kennen. Voor de meest uitdagende en complexe vragen moet u bij ons zijn. We houden ervan om te pionieren en grenzen te verleggen. Ja, het is werk. Maar ten diepste zijn we ook liefhebbers. Gek van de power, de snelheid en de techniek. We houden van avontuur, van modder aan onze schoenen en vieze handen.

MENSEN VOOR MACHINES

Bij Quadwinkel draait het in eerste instantie gek genoeg niet om voertuigen. We willen weten wie u bent en hoe u de quad gebruikt. Zodat we het voertuig kunnen adviseren dat écht bij u past. En als we onderhoud of reparaties uitvoeren telt er maar één vraag: zouden we het ook zo doen als het onze eigen quad was? Zo bouwen we vanuit oprechte aandacht aan langetermijnrelaties.

VERZEKERD VAN PROFESSIONALITEIT

Wij doen geen concessies aan kwaliteit en veiligheid. Daarom werken we alleen met toonaangevende merken en leveren we uitsluitend quads, side-by-sides, onderdelen en accessoires die wij zelf ook zouden gebruiken. Of waar we onze kinderen met een gerust hart mee laten wegrijden.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

De roots van Quadwinkel? Die gaan terug naar de jaren negentig. De tijd waarin Christiaan van der Hout in een schuur achter het ouderlijk huis sleutelde aan oude quads. Al snel wisten steeds meer quadliefhebbers Christiaan te vinden en in 2002 zag Quadwinkel het levenslicht. Sinds die tijd is Quadwinkel sterk gegroeid, maar wat niet veranderde? Dat is onze gastvrije, informele cultuur en de drive om klanten zo goed mogelijk te helpen. Ervaar het zelf. Welkom bij Quadwinkel!

page-tracks