QUAD REPARATIES DOOR SPECIALISTEN

Een ongeluk of schadegeval zit in een klein hoekje. Gelukkig kunt u in zo’n geval rekenen op de vakkundige monteurs en gespecialiseerde schadeherstellers van Quadwinkel. 

Dankzij onze moderne equipment en jarenlange ervaring kunnen we zelfs de meest uitdagende schades voor u herstellen. Daarnaast verzorgen we ook schadetaxaties voor verzekeraars.

Altijd vooraf een prijsindicatie
Reparaties met originele merkonderdelen of alternatieven naar keuze
Taxaties en schadeherstel in opdracht van verzekeringen
Spoedreparaties mogelijk

ALLE REPARATIES IN EIGEN WERKPLAATS

Door intensief gebruik van uw quad of side-by-side krijgen de remmen en de aandrijving van uw voertuig veel te verduren. Onze monteurs herstellen graag zulke slijtageschades voor u. Maar ze staan ook voor u klaar na een ongeluk waarbij bijvoorbeeld draagarmen, bumpers of rekken afgebroken zijn. Verder hebben we de knowhow in huis voor complete motor- en revisiesblokken. Doordat we geen reparaties hoeven uit te besteden, heeft u uw quad sneller weer terug. Wel zo fijn!

SCHADEHERSTEL VOOR VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Quadwinkel voert ook reparaties en schadeherstel uit in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. We taxeren de schades en stemmen af met de schade-expert. Ook verzorgen we de tussentijdse rapportage en de afrapportage. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de reparatie of het schadeherstel en weet u zeker dat alles volgens het boekje gebeurt.

Veelgestelde vragen over onderhoud van quads

Geven jullie garantie op reparaties?

Quadwinkel gebruikt in principe originele onderdelen voor reparaties. Daarom kunnen we productgarantie geven op vervangende onderdelen. Deze garantie geldt natuurlijk bij normaal gebruik. Bent u niet tevreden over een reparatie? Vertel het ons. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Lees verder

Hoe lang duurt de reparatie van mijn quad?

Dat hangt af van de complexiteit van de schade. We kunnen u een betrouwbare indicatie geven zodra we uw quad of side-by-side gezien hebben. Als we zeggen dat uw quad op een bepaald tijdstip klaar is, dan kunt daar ook op rekenen.

Verzorgen jullie ook reparaties op locatie?

In principe niet. Op locatie hebben we niet de gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelen bij de hand om kwalitatief hoogwaardig onderhoud uit te voeren. Voor zakelijke klanten die geen dag zonder quad kunnen, bieden we wel service level agreements. U bent dan verzekerd van storingsservice en vervangend vervoer als we het probleem niet direct kunnen oplossen.

Wat kost de reparatie van mijn quad?

Dat ligt eraan wat er allemaal kapot is. Na een inspectie in onze werkplaats geven we u graag een prijsindicatie. We stemmen samen af welke reparaties u wilt laten uitvoeren. Geen verrassingen dus.

Bekijk alle Reparatie veelgestelde vragen
page-tracks