CFMoto quad

CFMoto is een Chinese fabrikant van quads en side-by-sides. Het bedrijf is opgericht in 1989 en heeft in korte tijd een sterke positie veroverd in de Europese ATV-markt. De aantrekkelijke prijs van CFMoto quads speelt daarbij een belangrijke rol. Of u nu een krachtige utility quad, snelle race quad of veelzijdige side-by-side zoekt? CFMoto heeft een concurrerend model. Onze adviseurs denken graag met u mee welke CFmoto quad aansluit bij uw uitdaging. 

tires-top
CFMoto quad 110 blauw
tires-bottom

CFMoto kopen

Quadwinkel is hét adres om een CFMoto quad te kopen. Bekijk online de verschillende CFMoto modellen of kom inspiratie opdoen in ons experience center, waar u verschillende CFMoto Quads en side-by-sides kunt bekijken. Verder hebben we regelmatig tweedehands CFMoto quads of side-by-sides beschikbaar. Liever een CFMoto quad of side by side huren? Ook dat kan bij Quadwinkel. 

goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
samenwerkingen met experts
gericht op betrouwbaarheid en innovatie
Leverbaar met een L7e (auto) kenteken

CFMoto dealer

Als CFMoto dealer kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe CFMoto quad of SSV. Hier krijgt u een indruk van de modellen die CFMoto voert.

CFMoto en KTM: een sterke samenwerking

De CFMoto werkt samen met gespecialiseerde leveranciers om hoogwaardige quads en side-by-sides te produceren Zo ging CFMoto in 2011 een commerciële samenwerking aan met KTM en inmiddels is dat een joint venture geworden. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf op het vlak van technologische ontwikkelingen, productiesystemen, supply chain management en distributie voorop blijft lopen. In lijn met deze samenwerking werden nieuwe bedrijfsterreinen ingericht met een oppervlakte van bijna 140.000 m², met onder andere een productiebasis, een testparcours, een R&D centrum en test- en verkoopcentra.

Innovatief en betaalbaar

De samenwerking met KTM zorgt er ook voor dat innovatie een grotere rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe quads. CFMoto heeft als doel dat de klant zoveel mogelijk uit hun producten kan halen en met dertig jaar ervaring in deze competitieve industrie zijn ze daarin erg succesvol. Het merk blijft verbeteren en niet tegen de hoogste prijs. Een ander voordeel van de quads en side by sides van CFMotoquads is namelijk dat ze goed betaalbaar zijn, terwijl de kwaliteit uitstekend is.

Doelen van CFMoto

Met de quads wil het merk het leven van quadrijders verrijken en hun persoonlijke horizon verbreden. Daarnaast vindt het bedrijf het woord ‘samen’ erg belangrijk. CFMoto wil ervaringen creëren die verenigen en daarom focussen ook wij ons op één doel: u helpen aan een onvergetelijk, avontuurlijke quad-ervaring.

Advies en service voor uw CFMoto

Misschien overweegt u een quad of side by side van CFMoto aan te schaffen. Dan helpen wij u graag met advies voor uw uitdaging. Ook na de aankoop kunnen we u helpen. Is er iets mis met uw quad of side-by-side of kan uw CFMoto een onderhoudsbeurt gebruiken? Ons team van gespecialiseerde monteurs, helpt u graag verder.

CFMoto maatwerk aanpassingen

Niet alleen herstel- en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor u doen. Ook leveren wij speciale maatwerk oplossingen voor uw quad of SSV Zo vergroten we bijvoorbeeld de functionaliteit,comfort of de snelheid. We dagen u uit uw uitdaging of probleem bij ons bekend te maken. Dit kunt u doen door contact op te nemen met onze werkplaats. #Speciaalvoorelkeuitdaging  

CFMoto onderdelen bestellen

Nieuwe CFMoto CForce rearbox nodig? Op zoek naar een vervangende front bull of rear bumper van CFMoto? In de onderdelenshop van Quadwinkel vindt u alles wat u zoekt voor uw CFmoto quad of side-by-side. Bestel eenvoudig online en we bezorgen uw benodigde onderdelen razendsnel thuis, zodat u zelf kunt sleutelen!

tires-cta-top
Quad Showroom van Quadwinkel
tires-cta-bottom

Quads in de showroom bekijken?

Nergens doet u meer inspiratie op voor uw quad of side-by-side dan in onze showroom!

page-tracks