Yamaha quad

Yamaha is één van de allergrootste motorsport fabrikanten ter wereld. De hoogwaardige onderdelen die de basis vormen voor sportieve topprestaties, vindt u ook in de quads en side-by-sides van Yamaha. Daarmee bent u verzekerd van een excellente rijbeleving, of u de quad nu gebruikt voor werk, rally’s, offroad ritten of sportieve uitdagingen. 

tires-top
Kind op Yamaha YFM90R Kinderquad
tires-bottom

YAMAHA QUAD KOPEN OF HUREN

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Yamaha? Als Yamaha dealer biedt Quadwinkel u één van de grootste Yamaha collecties van Nederland. Doe online inspiratie op of kom langs in ons experience center om nieuwe quads en side by sides van Yamaha te bekijken. Ook hebben we altijd betrouwbare tweedehands Yamaha quads voor u staan. Verder is het mogelijk om een Yamaha quad of side by side te huren

Vertaktmotoren voor veel vermogen
Wendbaarheid en functionaliteit staan voorop
Nederlands meest bekende merk op landbouwgebied
Presteren op hoog (race)niveau

Yamaha Quad Dealer

Als trotse Yamaha dealer kunt u dus bij ons terecht als u op zoek bent naar uw nieuwe quad of side by side van dit merk. We laten u vast wat van de modellen zien die we op dit moment aanbieden:

Meer over Yamaha

Yamaha werd in 1887 opgericht in Japan. In de eerste decennia lag de focus op de productie van muziekinstrumenten. Later kwam daar de ontwikkeling van motorfietsen en andere voertuigen bij. Sinds 1955 ontwikkelt het bedrijf deze voertuigen onder de naam Yamaha Motor Company. 

Van de Mount Fuji Ascent Race tot de Isle of Man en van de MotoGrandprix tot de Dakar Rally; in de decennia die volgden boekte Yamaha-rijders tal van sportieve successen. Ondertussen groeide Yamaha ook uit tot even van de belangrijkste grondleggers van de quads zoals we die nu kennen. Modellen als de Yamaha YFM, de Yamaha Grizzly en de Yamaha YXZ gelden daarbij inmiddels als iconen in de quad wereld. 

Yamaha merchandise kopen

Naast de mooie en krachtige voertuigen blinkt Yamaha ook uit in het maken van stijlvolle merchandise. Alle Yamaha merchandise is te vinden in onze webshop. Denk aan Yamaha petten, mutsen of zelfs een barbecue schorten. Ook zijn deze producten in onze winkel te vinden. Zo hebben wij crossshirts, crossbroeken en paddock kleding verkrijgbaar in verschillende maten. Ook kinderkleding behoort tot dit assortiment. Bijvoorbeeld deze broek die ervoor zorgt dat uw kind ongetwijfeld nog lekkerder op de quad zit.

Yamaha onderdelen bestellen

In onze webshop vindt u ook de Yamaha parts finder. Met deze tool vindt u gemakkelijk originele Yamaha onderdelen voor uw voertuig. Bestel de onderdelen eenvoudig online of door te bellen naar onze magazijnmedewerkers. Zij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk klaar ligt of bij u op de mat valt. Kunt u een specifiek Yamaha onderdeel niet vinden of heeft u vragen over een onderdeel? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Omkijken naar anderen

Voor Yamaha is het, naast iedereen een fijne rit of die echte sportervaring geven, belangrijk om iedereen hulp te bieden die dat nodig heeft. Zo bouwde het bedrijf een waterfiltratiesysteem in een klein dorp in West-Afrika, maar zorgde het er ook voor dat de traditionele volkeren in de noordelijkste regio’s van Rusland van sneeuwscooters werden voorzien. Het doel hiermee is om het geluksgevoel met u te delen en de hele wereld het gevoel van Kando te geven: Japans voor het voelen van zowel diepe voldoening als intense opwinding.

Onderhoud en reparatie van uw Yamaha

Wilt u alles uit uw Yamaha quad of side-by-side halen? Kies dan voor professioneel onderhoud door de ervaren monteurs van Quadwinkel. Met professionele quadtools en speciale diagnosesoftware houden we uw voertuig in topconditie. Doordat we veel Yamaha onderdelen op voorraad hebben, kunnen we onderhoud of reparaties bovendien snel uitvoeren. Plan direct een werkplaatsafspraak in of neem contact op om het onderhoud of de reparatie van uw Yamaha door te spreken. 

Maatwerk voor Yamaha quads

De monteurs van Quadwinkel passen ook regelmatig Yamaha quads aan, voor nog meer comfort, snelheid of functionaliteit. Wilt u bijvoorbeeld uw Yamaha YXZ laten aanpassen aan de FIA-eisen, zodat u kunt deelnemen aan internationale rally’s? Of een lier en verlichting opbouwen om zwaar werk in het bos te doen met uw Yamaha Grizzly? Onze monteurs leveren maatwerk voor uw quad of side by side, helemaal zoals u dat wilt. Neem contact op met onze werkplaats zodat we uw vragen en/of wensen kunnen bespreken.

tires-cta-top
Quad Showroom van Quadwinkel
tires-cta-bottom

Quads in de showroom bekijken?

Nergens doet u meer inspiratie op voor uw quad of side-by-side dan in onze showroom!

page-tracks