Image Agri
tires-top

Speciaal voor de boer

Landbouw quad nodig?

Koeien ophalen, afrasteringen repareren, mollenklemmen zetten, onkruid spuiten, sleepslangen, akkers of weilanden inspecteren, de paardenbak slepen; u legt dagelijks grote afstanden af op en om de boerderij.
Maak het u net als andere agrariërs en loonwerkers makkelijk en bespaar veel tijd met een lichte, wendbare en sterke landbouw quad of gator van Quadwinkel.

Leg comfortabel en snel grote afstanden af.
Geen sporen in het land of langs slootkanten.
Leverbaar met landbouwkenteken.
Verplaats makkelijk zware materialen met een trekhaak en lier.
Uitvoerbaar met accessoires of maatwerk voor allerlei specifieke toepassingen.

VOOR ELKE LANDBOUW UITDAGING EEN OPLOSSING

Quadwinkel beschikt over een ruim aanbod aan betrouwbare, functionele landbouwquads en gators. We kunnen ze vaak uit voorraad leveren en beschikken over een scala aan handige agrarische quad-accessoires. Van ploegen tot stro schuiven en van draadoprolsystemen voor afrasteringen tot bevestigingen voor mestslangen. Onze monteurs maken in onze eigen werkplaats van uw quad een onmisbaar bedrijfshulpmiddel.

SLIM: EEN TANKSPUIT OM ONKRUID TE BESTRIJDEN

Onkruid spuiten is voor veel agrariërs een zware en tijdrovende klus. Kan het anders? Ja! Quadwinkel voorziet boeren van quads met een spuittank. U neemt daarmee moeiteloos tot wel 95 liter aan onkruidbestrijdingsmiddelen mee het land in. Doseer eenvoudig vanaf uw quad met behulp van een uitklapbare spuitboom met nozzles of een handspuitlans.

LANDBOUW QUAD MET EEN KENTEKEN

Wilt u met een landbouw quad de openbare weg op, bijvoorbeeld om akkers of weilanden te inspecteren? Dan heeft u een quad met kenteken nodig. Net als bij tractoren of andere landbouwvoertuigen kunt u hierbij kiezen voor een landbouw kenteken. Om zo’n quad met kenteken te verzekeren moet u aantoonbaar actief zijn in de agrarische sector of een daaraan gerelateerde sector. Verder moet de quad voorzien zijn van complete verlichting, een claxon en een kilometerteller.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

Welke landbouwvoertuig past bij mijn toepassing?

Ontdek direct welke quads aansluiten bij uw werkzaamheden als agrariër of loonwerker.

ONDERDELEN EN SERVICE VOOR LANDBOUW QUADS

We snappen dat een quad voor u een werkpaard is. Een voertuig dat het gewoon altijd moet doen, tegen een stootje kan en in weer en wind blijft presteren. Daarom vindt u bij Quadwinkel landbouw quads van betrouwbare merken als Yamaha, Can-Am en Polaris, maar ook het vriendelijk geprijsde CFMOTO en Kymco. Natuurlijk hebben zelfs de meest betrouwbare landbouwquads onderhoud nodig. Onze gespecialiseerde monteurs nemen dat graag van u over.
Zo zorgen we dat u altijd kunt rekenen op uw quad.

Populaire modellen voor boeren

Ontdek het volledige aanbod
tires-top-black
“Voor het boerenbedrijf is een quad gewoon ideaal. Hij is sterk genoeg om balen van ruim 600 kilo te verplaatsen, maar tegelijk ook licht genoeg om niet weg te zakken in het weiland als je dicht langs de sloot rijdt. En een quad pak je gewoon veel sneller dan de shovel of de tractor.”

Evert-Jan Hardeman, melkveehouder

Familie Beukers, melkveebedrijf & dierenpension
Na een bezoek aan Quadwinkel keerde hij terug met een Suzuki Ozark. “Een scherpe draai, voordelig in onderhoudskosten en bovendien een mooie prijs”, vertelt Zeger. “Dit was precies wat we wilden.”

Familie Beukers, melkveebedrijf & dierenpension

“Quadwinkel wist precies wat we nodig hadden voor ons werk. En welke aanpassingen er aan de quads gedaan moesten worden: een verzwaard onderstel, een verstevigd dak voor de camera’s, rupsbanden aan de achterzijde en wielen met extra profiel.”

Albert Brouwer, landmeter

tires-bottom-black

Veelgestelde vragen

Betaal ik per voertuig of per persoon?

De betaling geldt per persoon. Als bestuurder is de boeking inclusief een quad of SSV.
Voor de navigator is er een aparte boeking mogelijk.

Of u kunt kiezen voor de reservering van '1 Bestuurder + 1 navigator op dezelfde kamer'

Doen jullie ook onderhoud op locatie?

Nee. Op locatie hebben we niet de gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelen bij de hand om kwalitatief hoogwaardig onderhoud uit te voeren. Daarom onderhouden we uw quad in onze moderne werkplaats. Geen transport? Dan biedt onze haal-en-brengservice uitkomst.

Geven jullie garantie op reparaties?

Quadwinkel gebruikt in principe originele onderdelen voor reparaties. Daarom kunnen we productgarantie geven op vervangende onderdelen. Deze garantie geldt natuurlijk bij normaal gebruik. Bent u niet tevreden over een reparatie? Vertel het ons. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Lees verder

Heb ik altijd een kenteken nodig om de openbare weg op te gaan?

Ja. Wanneer u met een quad zonder kenteken de openbare weg op gaat, loopt u het risico op een forse boete. Ook bent u niet verzekerd bij ongevallen.

Heb ik een verzekering nodig?

Ja, een WA-verzekering is sowieso verplicht. Mocht je schade veroorzaken aan andere voertuigen of er raakt iemand per ongeluk gewond door iets wat jij doet? Dan draai je daardoor niet zelf voor de kosten op. Met een uitgebreidere verzekering is ook schade aan je eigen quad gedekt.

Houd er verder rekening mee dat je over de grens gaat. Een zorgverzekering dekt eventuele medische kosten in het buitenland, maar wel tegen Nederlandse tarieven. Met een reisverzekering zijn vaak ook aanvullende kosten en kosten voor repatriëring gedekt.

Heb je voor een landbouwquad een kenteken nodig?

Ja, sinds 2021 is hiervoor een speciaal landbouwkenteken: het T-kenteken. Quadwinkel kan uw quad voorzien van zo’n kenteken.

Hoe lang duurt de reparatie van mijn quad?

Dat hangt af van de complexiteit van de schade. We kunnen u een betrouwbare indicatie geven zodra we uw quad of side-by-side gezien hebben. Als we zeggen dat uw quad op een bepaald tijdstip klaar is, dan kunt daar ook op rekenen.

Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt van een quad?

Dat is lastig te zeggen. Het hangt namelijk af van de staat van uw quad en uw onderhoudswensen. Soms is een quad binnen één of twee uur klaar, maar het kan ook zijn dat we een dag bezig zijn om uw quad weer helemaal veilig en rijklaar te maken. Natuurlijk geven we vooraf wel een indicatie. Ook krijgt u bericht wanneer uw quad of side-by-side weer klaarstaat.

Ik kan toch niet mee, wat nu?

Wat balen! Stuur een mail naar event@quadwinkel.nl Dan storten we het inschrijfgeld terug op jouw rekening. Kosteloos afmelden kan tot 11 september 2023. Meld je je later af? Dan kunnen we je betaling helaas niet meer retourneren, omdat we al onze voorbereidingen hebben getroffen en jouw plek wellicht niet meer kunnen opvullen met een andere deelnemer.

Wil je de optie openhouden om te annuleren en daarbij het betaalde bedrag terug te krijgen?
In dat geval kan een annuleringsverzekering uitkomst bieden.

Is een jaarlijkse APK voor mijn quad met kenteken verplicht?

Quads en side-by-sides met een T-kenteken en geregistreerde snelheid van > 40km/h of een L7e-kenteken en een eigen gewicht van meer dan 400 kg moeten jaarlijks een APK-keuring ondergaan. Quadwinkel mag deze keuringen verzorgen. We werken tijdens de APK-keuring aan de hand van de RDW-checklist. Na afloop melden we uw voertuig af bij de RDW.

Bekijk alle veelgestelde vragen
page-tracks