tires-top

Speciaal voor de boer

Landbouw quad nodig?

Koeien ophalen, afrasteringen repareren, mollenklemmen zetten, onkruid spuiten, sleepslangen, akkers of weilanden inspecteren, de paardenbak slepen; u legt dagelijks grote afstanden af op en om de boerderij.
Maak het u net als andere agrariërs en loonwerkers makkelijk en bespaar veel tijd met een lichte, wendbare en sterke landbouw quad of gator van Quadwinkel.

Leg comfortabel en snel grote afstanden af.
Geen sporen in het land of langs slootkanten.
Leverbaar met landbouwkenteken.
Verplaats makkelijk zware materialen met een trekhaak en lier.
Uitvoerbaar met accessoires of maatwerk voor allerlei specifieke toepassingen.

VOOR ELKE LANDBOUW UITDAGING EEN OPLOSSING

Quadwinkel beschikt over een ruim aanbod aan betrouwbare, functionele landbouwquads en gators. We kunnen ze vaak uit voorraad leveren en beschikken over een scala aan handige agrarische quad-accessoires. Van ploegen tot stro schuiven en van draadoprolsystemen voor afrasteringen tot bevestigingen voor mestslangen. Onze monteurs maken in onze eigen werkplaats van uw quad een onmisbaar bedrijfshulpmiddel.

SLIM: EEN TANKSPUIT OM ONKRUID TE BESTRIJDEN

Onkruid spuiten is voor veel agrariërs een zware en tijdrovende klus. Kan het anders? Ja! Quadwinkel voorziet boeren van quads met een spuittank. U neemt daarmee moeiteloos tot wel 95 liter aan onkruidbestrijdingsmiddelen mee het land in. Doseer eenvoudig vanaf uw quad met behulp van een uitklapbare spuitboom met nozzles of een handspuitlans.

LANDBOUW QUAD MET EEN KENTEKEN

Wilt u met een landbouw quad de openbare weg op, bijvoorbeeld om akkers of weilanden te inspecteren? Dan heeft u een quad met kenteken nodig. Net als bij tractoren of andere landbouwvoertuigen kunt u hierbij kiezen voor een landbouw kenteken. Om zo’n quad met kenteken te verzekeren moet u aantoonbaar actief zijn in de agrarische sector of een daaraan gerelateerde sector. Verder moet de quad voorzien zijn van complete verlichting, een claxon en een kilometerteller.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

Welke landbouwvoertuig past bij mijn toepassing?

Ontdek direct welke quads aansluiten bij uw werkzaamheden als agrariër of loonwerker.

ONDERDELEN EN SERVICE VOOR LANDBOUW QUADS

We snappen dat een quad voor u een werkpaard is. Een voertuig dat het gewoon altijd moet doen, tegen een stootje kan en in weer en wind blijft presteren. Daarom vindt u bij Quadwinkel landbouw quads van betrouwbare merken als Yamaha, Can-Am en Polaris, maar ook het vriendelijk geprijsde CFMOTO en Kymco. Natuurlijk hebben zelfs de meest betrouwbare landbouwquads onderhoud nodig. Onze gespecialiseerde monteurs nemen dat graag van u over.
Zo zorgen we dat u altijd kunt rekenen op uw quad.

Populaire modellen voor boeren

tires-testimonials-top
“Voor het boerenbedrijf is een quad gewoon ideaal. Hij is sterk genoeg om balen van ruim 600 kilo te verplaatsen, maar tegelijk ook licht genoeg om niet weg te zakken in het weiland als je dicht langs de sloot rijdt. En een quad pak je gewoon veel sneller dan de shovel of de tractor.”

Evert-Jan Hardeman, melkveehouder

tires-testimonials-bottom

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook onderhoud op locatie?

Geven jullie garantie op reparaties?

Heb ik altijd een kenteken nodig om de openbare weg op te gaan?

Heb je voor een landbouwquad een kenteken nodig?

Hoe lang duurt de reparatie van mijn quad?

Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt van een quad?

Is een jaarlijkse APK voor mijn quad met kenteken verplicht?

Is mijn huurquad verzekerd?

Kan elke quad met een kenteken uitgevoerd worden?

Kan ik ook een quad met kenteken huren?