Rally
tires-top

Speciaal voor de rallyrijder

RALLYRIJDEN MET EEN SIDE-BY-SIDE

Van de uitgestrekte zandduinen in Marokko tot ruige bergpieken in Oost-Europa; tijdens rally’s kom je op de mooiste plekken. En of je nu meedoet om te winnen of de borrel in het bivak minstens zo belangrijk vindt; je moet kunnen rekenen op jouw voertuig. Daarom vertrouwen tientallen rallyrijders op de kennis én ondersteuning van Quadwinkel. 

Maatwerk om side-by-side rallyproof (FIA) te maken.
Verhuur van goedgekeurde rallyvoertuigen.
Service en ondersteuning door eigen monteurs in binnen- en buitenland.
Transfer van jouw voertuig van en naar de start van de rally.

JOUW SIDE-BY-SIDE HELEMAAL RALLYPROOF

Bij Quadwinkel vind je een groot aantal side-by-sides van merken als Can-Am, Yamaha en Polaris. Om deel te nemen aan bepaalde internationale rally’s moet een SSV aangepast worden zodat het voertuig voldoet aan de FIA-eisen. Je hebt bijvoorbeeld een aangepast frame of rolkooi nodig en een goedgekeurde brandstoftank die groter is dan de standaard tank van je SSV. Quadwinkel helpt je niet alleen om die eisen af te vinken. We denken ook samen na over zaken als comfort, betrouwbaarheid en snelheid. Ga je bijvoorbeeld een rally rijden door ruig terrein? Dan ga je veel plezier hebben van verstevigde draagarmen en verbeterde schokdempers.

HET GEMAK VAN ARRIVE & DRIVE

Na een challenge of etappe zit een rallydag er nog niet op. Je side-by-side moet grondig schoongemaakt, nagelopen en waar nodig gerepareerd worden. Quadwinkel kan je ook daarin ontzorgen. Regelmatig gaan onze monteurs mee naar internationale rally’s, waar ze rijders ondersteunen om elke dag de finish te halen. Kies je voor de service van Quadwinkel? Dan zorgen we natuurlijk ook dat alle benodigde reserve-onderdelen aanwezig zijn. Desgewenst verzorgen we het transport van jouw quad naar de rally en brengen we je in contact met een van de navigators uit ons uitgebreide netwerk.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

VIND SNEL DE JUISTE SIDE-BY-SIDE OF QUAD VOOR RALLY’S

Beginnen met rallyrijden? Oriënteer je online op geschikte side-by-sides en quads.

Meo Jochemsen, adviseur en eigenaar bij Quadwinkel

Ben je nieuw in de rallywereld? Dan helpen we je graag op weg. Er zijn meerdere instaprally’s in Europa. Denk bijvoorbeeld aan de Baja Borger of Baja Hardenberg? Wil je er iets langer uit en zoek je meer uitdaging? Dan kies je bijvoorbeeld voor de Bresslau Rally in Polen of de Illyriaraid van Griekenland naar Kroatië. Die rally’s duren een week en zijn qua niveau goed te doen.

Populaire modellen voor de rally

Ontdek het volledige aanbod
tires-top-black
Meo Jochemsen, adviseur en eigenaar bij Quadwinkel
“Side-by-sides zijn ideaal voor het rijden van rally’s. De kosten liggen lager dan wanneer je met een rallyauto rijdt, terwijl het minder zwaar is voor je lichaam dan een rally op een quad of motor.”

Meo Jochemsen, adviseur en eigenaar bij Quadwinkel

tires-bottom-black
page-tracks