Kind op Yamaha YFM90R Kinderquad
tires-top

Speciaal voor de jeugd

QUADS VOOR KINDEREN EN JONGEREN

Zie hun ogen glimmen als ze gas geven. Het enthousiasme als ze door de bocht gaan. Niets is stoerder voor kinderen dan rijden op hun eigen quad. Wedden dat ze straks niet meer naar binnen willen? Bij Quadwinkel kiest u uit het grootste aanbod aan kids quads en junior quads. Nieuw en tweedehands. Elektrisch of benzine. En van instap quads voor de allerjongsten tot uitdagende quads voor jongeren die al jaren rijden. We zien jullie snel in ons quad experience center!

SAMEN VOOR EEN VEILIGE RIJERVARING

Net als u vinden we het belangrijk dat uw kinderen veilig rijden. Dat begint bij het dragen van een helm, bodyprotector en beschermende kleding. Die vindt u in alle soorten en maten in onze kledingshop. Kinderquads en junior quads hebben uiteraard een lager vermogen dan gewone quads. De quads voor de allerkleinsten zijn vaak voorzien van een koord met noodstop. Valt uw kind van de quad, dan slaat de motor automatisch af. Op de kinderquads zit ook een snelheidsbegrenzer die u zelf kunt instellen. Zo kunt u de maximale snelheid van de quad laten meegroeien met de leeftijd van uw kind. Een aantal modellen zijn bovendien uitgevoerd met GPS-systeem. Daarmee kunt u instellen dat uw kinderen alleen op eigen terrein kunnen rijden. Komen ze daar buiten? Dan slaat de quad automatisch af.

DUBBEL ZO VEEL FUN: SAMEN IN DE SIDE BY SIDE

Wat is er nog leuker dan quadrijden? Samen rijden! Bij Quadwinkel vindt u daarom ook side-by-sides voor kinderen. Zo kunnen uw kinderen samen met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes rijden.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

WELKE QUAD PAST BIJ UW KIND?

Ontdek binnen een paar minuten welke quads en side-by-sides geschikt zijn voor welke leeftijd.

Jeugd op kinderquad

HANDIG: NOOIT MEER EEN LEGE ACCU

Voor quads geldt hetzelfde als bij auto’s. Als u weinig rijdt gaat de accu achteruit. Gelukkig is er een oplossing! Een druppellader houdt de accu in goede conditie. Hierdoor blijft de quad moeiteloos starten, ook als uw kinderen er in de koude wintermaanden nauwelijks op gereden hebben.

STAND-BY VOOR SERVICE EN ONDERHOUD

Ook kids en junior quads hebben regelmatig onderhoud nodig. We sturen u graag razendsnel de benodigde onderdelen toe. Zelf niet zo’n sleutelaar? Geen probleem. Een team van gespecialiseerde monteurs staan paraat om de quad van uw kind te onderhouden of te repareren.

Populaire modellen bij de kids

Ontdek het volledige aanbod
tires-top-black
“Kinderen en quads gaan heel goed samen. Gevaarlijk? Absoluut niet. Je kunt die quads precies begrenzen zoals je maar wilt en ze afstellen naar de leeftijd van de kinderen. En een schik dat ze hebben!”

Geurt van Westerneng, kocht een quad voor zijn kleinkinderen

tires-bottom-black
page-tracks