Hulp    verlening
tires-top

Speciaal voor de hulp verleners

QUADS & SIDE BY SIDES VOOR HULPVERLENERS

Patrouilleren op een vol strand, gewonde mountainbikers uit het bos halen, eerste hulp verlenen op drukke evenemententerreinen; met een quad of side-by-side wint u kostbare tijd op terrein dat voor andere voertuigen niet of lastig begaanbaar is. Quadwinkel voorziet onder meer reddingsbrigades, veiligheidsregio’s, de brandweer en het Rode Kruis van quads en side-by-sides die altijd presteren. 

Op elk terrein inzetbaar.
Compact en wendbaar in mensenmassa’s.
Voordeliger in aanschaf en gebruik dan andere terreinvoertuigen.
Service level agreements voor optimale inzetbaarheid.

EEN VOERTUIG OP MAAT VOOR ELKE INZET

Een brancardinstallatie in de laadbak? Zwaailampen en flitsverlichting (conform ECE R65)? Opvallende signalering voor uw voertuig? Extra bescherming tegen zand en zout water? Of een frame voor een surfplank? De gespecialiseerde monteurs van Quadwinkel zorgen ervoor dat u de quad of side-by-side nog doelgerichter kunt inzetten om hulp te verlenen.

UW VOERTUIG 365 DAGEN PER JAAR INZETBAAR

Als hulpverlener maakt u waarschijnlijk relatief weinig kilometers met uw quad of side-by-side. Maar bij noodgevallen moet u kunnen rekenen op uw voertuig. Dat snappen we bij Quadwinkel. Met meer dan tien gespecialiseerde onderhoudsmonteurs zorgen we dat uw quad of side-by-side in topconditie blijft. Dankzij onze haal- en brengservice heeft u daar zelf geen omkijken naar. En komt u onverhoopt stil te staan? Met storingssupport én vervangende voertuigen bent u razendsnel weer in beweging.

GROTERE RANGE, MEER FLEXIBILITEIT MET EEN KENTEKEN

Quadwinkel kan uw quad of side-by-side onder bepaalde voorwaarden voorzien van een kenteken. Hierdoor kunt u het voertuig ook gebruiken op de openbare weg en vergroot u de inzetbaarheid. De kentekenregels variëren per type quad of side-by-side.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

WELKE QUAD OF SIDE-BY-SIDE PAST BIJ MIJ?

Ontdek direct welke quads of side-by-sides aansluiten bij uw werkzaamheden als hulpverlener.

TEAMTRAINING EN RIJ-INSTRUCTIES

Het besturen van een quad of side-by-side is relatief eenvoudig. Toch kan het even wennen zijn als u nog nooit zo’n voertuig bestuurd hebt. Daarom verzorgt Quadwinkel graag rijtrainingen op locatie voor uw team. Daarbij staan voertuigcontrole en veiligheid centraal. Zo zorgen we dat iedereen optimaal voorbereid is om de quad of side-by-side in te zetten bij calamiteiten.

Populaire reddingsvoertuigen

Ontdek het volledige aanbod
tires-top-black
Frank Haasnoot, Katwijkse Reddingsbrigade
“Strandgangers ervaren de quad als een laagdrempelig voertuig waar ze zonder angst op kunnen afstappen. En dat is precies het publieksvriendelijke karakter dat we zoeken in een voertuig.”

Frank Haasnoot, Katwijkse Reddingsbrigade

tires-bottom-black
page-tracks