Image Utiliteit
tires-top

Speciaal voor de utiliteit

QUADS VOOR PRO’S IN DE OPENBARE RUIMTE

Dijken controleren, bodeminspecties uitvoeren, kavels inmeten, onkruid bestrijden of terreinonderhoud uitvoeren; met een quad of side-by-side beschikt u over een compact, licht en wendbaar voertuig waarmee u op elke ondergrond moeiteloos uit de voeten kunt. We leveren onze customized quads aan onder meer gemeenten, waterschappen, recreatiebedrijven, groenvoorzieners, landmeters en bodemonderzoekers. 

Groot assortiment aan utility quads
Ook elektrische quads leverbaar.
Kenteken mogelijk
Eén adres voor je quad en specifieke opbouw en accessoires.
Service level agreements voor optimale inzetbaarheid.

HAAL NOG MEER UIT UW QUAD OF SIDE-BY-SIDE

Bij Quadwinkel vergroten we dagelijks de functionaliteit van quads en side-by-sides. Dat doen we door de voertuigen zo te customizen dat ze naadloos aansluiten bij uw werkzaamheden in de openbare ruimte. Zo bouwen we bijvoorbeeld spuit- of branderinstallaties op voor onkruidbeheersing op, maar we kunnen ook quads uitrusten met een lier, trekhaak of camerasysteem. Spar eens met onze adviseurs. Ze denken graag mee over aanpassingen die uw werk makkelijker maken.

ELEKTRISCHE QUADS EN SIDE-BY-SIDES

Is duurzaamheid een speerpunt voor uw organisatie of bedrijf? Dan voorzien we u graag van een elektrische quad of side-by-side. Denk bijvoorbeeld aan de CF Moto EV110, de elektrische Polaris Ranger of de Green Bullet. Elektrische quads of side-by-sides zijn fluisterstil en stoten geen CO2 uit. Quadwinkel heeft voor u merken geselecteerd die qua kwaliteit, betrouwbaarheid, kracht en actieradius niet onderdoen voor quads met een benzinemotor.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

WELKE QUAD OF SIDE-BY-SIDE PAST BIJ MIJ?

Ontdek direct welke quads of side-by-sides aansluiten bij uw werkzaamheden in de openbare ruimte.

FLEET MANAGEMENT, ONDERHOUD & REPARATIE

Geen omkijken naar uw quads of side-by-sides? Besteed het fleetmanagement dan uit aan Quadwinkel. Met preventief onderhoud door gespecialiseerde ATV-monteurs borgen we de uptime van uw voertuigen. En bij storingen of schades zorgen we dat u met een vervangend voertuig kunt doorwerken, terwijl de benodigde reparaties worden uitgevoerd. Ook kunnen we u met GPS-trackers realtime inzicht geven in de locatie van uw voertuigen.

KENTEKENREGELS VOOR QUADS EN SIDE-BY-SIDES

Quadwinkel mag uw quad of side-by-side voorzien van een kenteken. Hierdoor kunt u het voertuig ook gebruiken op de openbare weg en vergroot u de inzetbaarheid. De kentekenregels variëren per type quad of side-by-side.

Populaire werkpaarden

Ontdek het volledige aanbod
tires-top-black
“Quadwinkel wist precies wat we nodig hadden voor ons werk. En welke aanpassingen er aan de quads gedaan moesten worden: een verzwaard onderstel, een verstevigd dak voor de camera’s, rupsbanden aan de achterzijde en wielen met extra profiel.”

Albert Brouwer, landmeter

tires-bottom-black
page-tracks