Bos- en natuur   beheer
tires-top

Speciaal voor de bos-en natuur beheerders

QUAD VOOR BOS- EN NATUURBEHEER

Wie elke dag in de natuur werkt, weet: het is een uitdaging om snel én zorgvuldig door waardevol landschap te manoeuvreren. Daarom kiezen steeds meer boswachters, natuurbeheerders, jagers en muskusrattenbestrijders voor de quad, gator of side-by-side. Sterke voertuigen waarmee u eenvoudig al uw equipment meeneemt het veld in. En wendbaarder en lichter dan een jeep, waardoor u ook op nat terrein of in ondoordringbaar gebied uw werk kunt doen. 

Kom op plekken die met andere voertuigen onbereikbaar zijn.
Voorkom schade aan de ondergrond of het terrein.
Lagere brandstofkosten en voordeliger in aanschaf dan een jeep of ander offroad voertuig.
Leverbaar met kenteken, waardoor u ook de openbare weg op kunt.

VOOR ELKE UITDAGING IN HET TERREIN EEN OPLOSSING

Quadwinkel beschikt over een ruim aanbod aan sterke en functionele quads, gators en side-by-sides die elke dag hun mannetje staan in de natuur. In onze eigen werkplaats customizen we de voertuigen zodat u nog efficiënter en makkelijker uw werk kan doen. Zo wrappen we quads en side-by-sides met camouflagepatronen. Ook rusten we voertuigen uit met bijvoorbeeld wildrekken, lieren en takels zodat u makkelijk dieren, boomstammen of andere zware objecten kunt verplaatsen.

SLIM: ELEKTRISCHE QUAD MET NACHTVERLICHTING

Als natuurbeheerder of jager wilt u natuurlijk zo min mogelijk opvallen op het terrein. Denk dan eens aan een elektrische quad, gator of side-by-side. Die hebben een verrassend grote actieradius en zijn natuurlijk fluisterstil. In combinatie met speciale, rode nachtverlichting kunt u ‘s nachts veilig en onopvallend door het landschap manoeuvreren.

FLEXIBEL IN HET VELD DOOR EEN VOERTUIG MET KENTEKEN

Snel en makkelijk van het ene naar het andere natuurgebied? Geen probleem! We voorzien uw quad, gator of side-by-side graag van een kenteken, zodat u ook de openbare weg op mag. De regels variëren per type quad, gator of side-by-side.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

Welke quad of side-by-side past bij mij?

Ontdek direct welke quads, gators of side-by-sides aansluiten bij uw werkzaamheden in de natuur.

ONDERDELEN EN SERVICE VOOR UW QUAD

We snappen dat een quad voor u een werkpaard is. Een voertuig dat het gewoon altijd moet doen, tegen een stootje kan en in weer en wind blijft presteren. Daarom vindt u bij Quadwinkel quads van merken als Yamaha, Can-Am en Polaris, maar ook het vriendelijk geprijsde CFMOTO en Kymco. Natuurlijk hebben zelfs de meest betrouwbare utility quads onderhoud nodig. Onze gespecialiseerde quad monteurs nemen dat graag van u over en houden slijtage-onderdelen voor landbouwquads op voorraad. Zo zorgen we dat u altijd kunt rekenen op uw quad.

Populaire "onzichtbare" modellen

Ontdek het volledige aanbod
tires-top-black
Jan-Bart Drost, wildbeheerder
“Als ik vroeger groot wild schoot, had ik er een hele kluif aan om zo’n beest uit het land of het bos te slepen. Met de quad gaat dat veel makkelijker.”

Jan-Bart Drost, wildbeheerder

tires-bottom-black
page-tracks