Defensie
tires-top

Speciaal voor defensie

QUADS VOOR DEFENSIE

Van verkenningen en patrouilles tot first response missies. En van het vervoer van mensen en materialen op een basis tot het onderhoud van kazerneterreinen; quads en side-by-sides bieden u de perfecte mix van functionaliteit, flexibiliteit én mobiliteit. Quadwinkel levert, customized en onderhoudt deze compacte, lichte en wendbare voertuigen die inzetbaar zijn op elk terrein.  

SPARRINGPARTNER VOOR DEFENSIE-INKOPERS

Het leveren van een quad of side-by-side is niet zo ingewikkeld. Maar welk voertuig sluit naadloos aan bij de inzet die u voor ogen heeft? En welke aanpassingen zijn er nodig om een voertuig missie-specifiek uit te rusten? Quadwinkel is één van de toonaangevende ATV-bedrijven van Nederland. U spart en schakelt met specialisten die u alles kunnen vertellen over de ins en outs van iedere quad en side-by-side.

SCHOUDER AAN SCHOUDER DE INZETBAARHEID BORGEN

Met een eigen technische dienst en monteurs voert u wellicht zelf het onderhoud en de reparaties aan voertuigen uit. De onderdelen en spare parts die u daarvoor nodig heeft? Die houden we natuurlijk voor u op voorraad. Ook bieden we terugvalopties voor het geval u (tijdelijk) technische capaciteit tekortkomt. Met een team van gespecialiseerde monteurs en een haal- en brengservice kunnen we u flexibel ondersteunen op het gebied van onderhoud en reparatie.

tires-cta-top
tires-cta-bottom

WELKE QUAD OF SIDE-BY-SIDE PAST BIJ MIJ?

Ontdek direct welke quads of side-by-sides aansluiten bij uw werkzaamheden.

DUURZAMER EN FLEXIBELER DAN EEN TRUCK

Op kazerneterreinen en andere defensiecomplexen zijn de afstanden groot en voertuigen onmisbaar als het gaat om bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden. Quads of side-by-sides zijn dan een flexibel en duurzaam alternatief voor de inzet van trucks of jeeps. Neem moeiteloos equipment en gereedschap mee en verplaats zware materialen met behulp van een lier. Meer transportcapaciteit nodig? Kies dan voor een quad met aanhanger, of een side-by-side met ruime cabine en laadbak.

page-tracks