Offroad rijden in het buitenland

Offroad ervaar je pas écht wat jouw quad of side-by-side in huis heeft. En het is nog leuker om samen met andere liefhebbers te rijden. Ga daarom met Quadwinkel mee op expeditie naar Portugal. Je maakt tijdens deze expeditie dagtochten op je quad of side-by-side. Het is dus geen wedstrijd waar het om snelheid draait. Wel krijg je diverse technische uitdagingen onderweg. Deze expeditie is geschikt voor beginnende rijders, maar biedt ook genoeg uitdaging voor wat meer ervaren deelnemers.

6 tot 12 november 2023
Regio Valpaços (Portugal)
Quads en side-by-sides
Maximaal 30 voertuigen
Inclusief verblijf in hotel, maaltijden, technische ondersteuning en onderdelen op locatie.

HIER RIJD JIJ STRAKS!

Valpaços ligt in het noordoosten van Portugal. Het is een rustige, bergachtige regio met ongerepte natuur. Je rijdt er over prachtige trails, door kleine dorpjes en trotseert af en toe pittige hellingen. Daarna wordt je natuurlijk getrakteerd op een prachtig uitzicht. In deze offroad expeditie kun je jouw technische skills tonen of verbeteren, maar er is ook voldoende tijd om tijdens de ritten te ontspannen en te genieten van het landschap.

PROGRAMMA

6 november
Aankomst per vliegtuig, shuttle naar het hotel.

7-11 november
Ritten door de regio Valpaços.

12 november
Terugvlucht naar Nederland.

VERBLIJF & ETEN

Tijdens deze week verblijf je in een comfortabel hotel in de omgeving van Valpaços. Dit is de uitvalsbasis voor onze ritten door de regio. Bij het hotel is een bivak waar jouw quad of side-by-side veilig kan staan tijdens de nacht. Over de maaltijden (ontbijt - lunch - diner) hoef je niet zelf na te denken: die zijn inbegrepen. We eten een aantal keren in sfeervolle, lokale restaurants.

Huren van een kant- en klare Yamaha YXZ1000R

Wilt u een compleet verzorgde offroad vakantie? Dan is deze optie iets voor u! Een rally side by side met alle benodigde service van onze monteurs. U rijdt de offroad experditie en wij zorgen dat het voertuig weer klaar staat voor de volgende dag. Vragen over de kosten? Stel ze ons, we vertellen u alle ins en outs.

VERVOER NAAR PORTUGAL

Je gaat op eigen gelegenheid naar Portugal. Dat gaat bijvoorbeeld snel en makkelijk met een vlucht van Transavia vanaf Schiphol: vluchtnummer HV6001 (heen) en HV6002 (retour). De kosten voor je vliegticket zijn niet inbegrepen in de expeditie. Quadwinkel verzorgt op 6 en 12 november een transfer van luchthaven Porto naar het hotel en vice versa. Deze transfer is wel inbegrepen bij de expeditie.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Een offroadrit vraagt best wat van je quad of side-by-side. Daarom gaan onze ervaren monteurs mee naar Portugal. We bieden je service onderweg zodat je bij pech weer door kunt en staan klaar om in het bivak (kleine) reparaties uit te voeren. Sleutelwerk aan de voertuigen is inbegrepen bij de expeditie, de kosten voor eventueel benodigde onderdelen betaal je ter plekke. Quadwinkel.nl neemt een ruime voorraad onderdelen mee, maar het is slim om zelf ook essentiële reserve-onderdelen bij je te hebben.

QUADTRANSPORT

Quadwinkel regelt graag het transport van jouw quad of side-by-side naar Portugal. Aan het transport zijn meerkosten verbonden. Geef tijdens je inschrijving aan of je gebruik wilt maken van deze transportservice. We nemen vervolgens contact met je op om het transport door te spreken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Betaal ik per voertuig of per persoon?

De betaling geldt per persoon. Als bestuurder is de boeking inclusief een quad of SSV.
Voor de navigator is er een aparte boeking mogelijk.

Of u kunt kiezen voor de reservering van '1 Bestuurder + 1 navigator op dezelfde kamer'

Heb ik een verzekering nodig?

Ja, een WA-verzekering is sowieso verplicht. Mocht je schade veroorzaken aan andere voertuigen of er raakt iemand per ongeluk gewond door iets wat jij doet? Dan draai je daardoor niet zelf voor de kosten op. Met een uitgebreidere verzekering is ook schade aan je eigen quad gedekt.

Houd er verder rekening mee dat je over de grens gaat. Een zorgverzekering dekt eventuele medische kosten in het buitenland, maar wel tegen Nederlandse tarieven. Met een reisverzekering zijn vaak ook aanvullende kosten en kosten voor repatriëring gedekt.

Ik kan toch niet mee, wat nu?

Wat balen! Stuur een mail naar event@quadwinkel.nl Dan storten we het inschrijfgeld terug op jouw rekening. Kosteloos afmelden kan tot 11 september 2023. Meld je je later af? Dan kunnen we je betaling helaas niet meer retourneren, omdat we al onze voorbereidingen hebben getroffen en jouw plek wellicht niet meer kunnen opvullen met een andere deelnemer.

Wil je de optie openhouden om te annuleren en daarbij het betaalde bedrag terug te krijgen?
In dat geval kan een annuleringsverzekering uitkomst bieden.

Kan ik bij het hotel parkeren met een vrachtauto of auto met aanhanger?

Jazeker, hiervoor is de gelegenheid dichtbij of grenzend aan het hotel.

Kan ik een quad of side by side huren?

Ja dit is mogelijk, voor de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Kunnen jullie mijn quad op locatie rijklaar maken?

Nee, we hebben op locatie niet de tijd en tools om jouw quad uitgebreid na te lopen voor de expeditie begint. We helpen je natuurlijk wel graag voor die tijd in onze werkplaats. Maak een afspraak, dan zorgen we dat je quad rijklaar is en je straks meteen vol gas kunt wegrijden.

Moet ik een helm dragen?

Ja, een helm is verplicht. We raden je aan om daarnaast beschermende rijkleding te dragen. Je vindt alles wat je nodig hebt in onze webshop.

Wat kost deelname aan de expeditie?

Kosten bedragen vanaf € 3.750,- als bestuurder van een Quad of SSV

Welke technische service is inbegrepen?

Bij onze servicetruck staan de monteurs klaar om kleine reparaties te verrichten. Het sleutelwerk is inbegrepen, de onderdelen betaal je zelf. Sta je stil op het parcours? Dan kijken we ter plekke of we je quad of side-by-side weer aan de praat kunnen krijgen. Als je quad of side-by-side afgesleept moet worden, zijn daar kosten aan verbonden.

Bekijk alle Trip veelgestelde vragen
page-tracks