HIER BEGINT HET AVONTUUR!

Offroad ervaar je pas écht wat jouw quad of side-by-side in huis heeft. En het is nog leuker om samen met andere liefhebbers te rijden. Ga daarom met Quadwinkel mee op expeditie naar Portugal. Je maakt tijdens deze expeditie dagtochten op je quad of side-by-side. Het is dus geen wedstrijd waar het om snelheid draait. Wel krijg je diverse technische uitdagingen onderweg. Deze expeditie is geschikt voor beginnende rijders, maar biedt ook genoeg uitdaging voor wat meer ervaren deelnemers.

28 okt. - 2 nov. 2024
Regio Faro (Zuid-Portugal)
Quads en side-by-sides
Inclusief verblijf in hotel, maaltijden, technische ondersteuning en onderdelen op locatie.

HIER RIJD JIJ STRAKS!

Monchique ligt in het zuiden van Portugal. Het is een rustige, bergachtige regio met ongerepte natuur. Je rijdt er over prachtige trails, door kleine dorpjes en trotseert af en toe pittige hellingen. Daarna wordt je natuurlijk getrakteerd op een prachtig uitzicht. In deze offroad expeditie kun je jouw technische skills tonen of verbeteren, maar er is ook voldoende tijd om tijdens de ritten te ontspannen en te genieten van het landschap. Onder anderen van het Algarve gebied waarnaar we een ontspannen uitstapje maken om de gave kliffen te bezichtigen.

PROGRAMMA

27 Oktober: Aankomst per vliegtuig, shuttle naar het hotel.

28 okt. - 1 november: 5 Ritten van ong. 200km door de regio Faro

2 november: Terugvlucht naar Nederland

VERBLIJF & ETEN

Tijdens deze week verblijf je in een comfortabel hotel in de omgeving van Monchique. Dit is de uitvalsbasis voor onze ritten door de regio. Bij het hotel zit een beveiligde parkeergarage waar jouw quad of side-by-side veilig kan staan tijdens de nacht. Over de maaltijden (ontbijt & diner) hoef je niet zelf na te denken: die zijn inbegrepen. De lunch is voor eigen rekening, er zijn onderweg genoeg mogelijkheden om naar eigen keus uitgebreid te lunchen.

SSV huren

Dé ultieme offroad ervaring behalen zonder in het bezit te zijn van een side-by-side? Dat kan! Voor de offroad experience hebben we een beperkt aantal SSV's te huur. Hiermee bent u volledig ontzien van het transport, de service en verdere equipment. Geïnteresseerd in het huren van een side-by-side? Neem dan contact met ons op voor de details.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Een offroadrit vraagt best wat van je quad of side-by-side. Daarom gaan onze ervaren monteurs mee naar Portugal. We bieden je service onderweg zodat je bij pech weer door kunt en staan klaar om in het bivak (kleine) reparaties uit te voeren. Sleutelwerk aan de voertuigen is inbegrepen bij de expeditie, de kosten voor eventueel benodigde onderdelen betaal je ter plekke. Dé Quadwinkel truck neemt een ruime voorraad onderdelen mee, maar het is slim om zelf ook essentiële reserve-onderdelen bij je te hebben.

Onderhoudsbeurt plannen

Vervoer naar Portugal

Je gaat op eigen gelegenheid naar Portugal. Dat gaat bijvoorbeeld snel en makkelijk met een vlucht van Transavia vanaf Schiphol: vluchtnummer HV5351 (heen) en HV6002 (retour). De kosten voor je vliegticket zijn niet inbegrepen in de expeditie. Quadwinkel verzorgt op 27 oktober en 2 november een transfer van luchthaven Faro naar het hotel en vice versa. Deze transfer is wel inbegrepen bij de expeditie en geldt alleen voor bovenstaande vluchten.

Op andere dagen vliegen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld om maandag 28 oktober vroeg in de ochtend te vertrekken en tegen de middag aan te komen. Transferkosten van de luchthaven naar het hotel zijn dan voor eigen rekening. De rit van die dag is dan al van start gegaan maar het is mogelijk om dan alsnog de rit te rijden.

Voertuigtransport

Quadwinkel regelt graag het transport van jouw quad of side-by-side naar Portugal. Aan het transport zijn meerkosten verbonden. Geef bij de inschrijving aan of je gebruik wilt maken van deze transportservice. We nemen later contact met u op wanneer wij de quad of SSV bij ons verwachten voor het laden van de vrachtwagens.

Transportkosten:
SSV €1.850,-
Quad €1.075,-

page-tracks