Aanbod van Can-am maverick quads

De Can-Am Maverick haalde vier jaar op rij het podium in Parijs-Dakar. Een echte sport SSV dus, waarmee u moeiteloos de meest uitdagende rally’s en offroad tochten rijdt. Maar door zijn wendbaarheid snelheid en veerweg is de Can-Am Maverick ook uitermate geschikt voor: 

Ontdek welke Can-Am Maverick bij jouw uitdaging past en bewonder deze veelzijdige side-by-side in ons experience center!

Linq opbergsysteem
Maximale bodemvrijheid
Racing schokdempers
Krachtigste SSV motor op de markt

Can-am Maverick X3

De “Maverick X3” is verkrijgbaar in verschillende types. De Maverick DS Turbo RR, de Maverick X RS Turbo RR, de Maverick X RS Turbo RR Smart Shox, de Maverick X RC Turbo RR 72 en de Maverick Max X RS Turbo RR Smart Shox. Deze side by sides brengen een vermogen van 200 pk (149 kW) mee en hebben 30 inch Maxxis Carnivore banden met 14 inch gegoten aluminium velgen. Ze hebben een breedte van 162,6 cm of 183 centimeter.

Can-am Maverick R

Van de Maverick R zijn ook twee varianten. De Can-am Maverick R X RS met onder andere 16 inch gegoten aluminium beadlock velgen, een voor- en achteruitkijkcamera en 32 inch ITP Tenacity XNR-banden en de Can-am Maverick R X RS Smart Hox met alle kenmerken van de vorige versie én mooie extra’s zoals: Fox 3.0 Podium Piggyback met bypass en Smart-Shox.

Can-am Maverick Sport

De Can-am Maverick Sport komt in twee varianten. Door de stuurbekrachtiging heeft u in dit voertuig de volledige controle, maar ook het comfort en de capaciteiten om uw doelen te behalen.  De Can-am Maverick Sport DPS 1000R en de Can-am Maverick Sport Max DPS 1000R komen onder andere met de volgende eigenschappen:

Can-am Maverick Trail

Ook de Maverick Trail kent twee varianten. De Trail is gemaakt voor lichtere werkzaamheden, het verkennen van terreinen of op avonturenreis te gaan. De Maverick Trail 700 met de volgende eigenschappen:

De Maverick Trail DPS 1000 is de premium uitvoering van de Maverick Trail. Aanvullend op de Trail 700 heeft deze uitvoering: 

Can-Am Maverick SSV kopen

Wilt u graag een Can-am Maverick side by side aanschaffen? Bij Quadwinkel  bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met onze kennis en ervaringen om zo de juiste quad of side-by-side voor u te vinden. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Maverick SSV kunt u bij ons terecht.

tires-cta-top
Medewerker van Quadwinkel in de showroom met verschillende merken quads
tires-cta-bottom

Can-am Maverick in de showroom bekijken?

Nergens doet u meer inspiratie op voor uw quad of side-by-side dan in onze showroom!

page-tracks