Yamaha YFZ50 zeer geschikt voor kinderen 

Wanneer u op zoek bent naar een leuke quad voor uw kinderen, is de Yamaha YFZ50 het overwegen waard. Deze quad heeft een compact formaat, is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een krachtige 49cc motor. Het is de ideale start voor uw kind! Houd er rekening mee, dat de Yamaha YFZ50 bedoeld is voor kinderen met een leeftijd tussen de 6 en 9 jaar. Voor oudere kinderen is deze quad aan de kleine kant. Er zijn verschillende redenen om voor deze quad te kiezen. We vertellen u er graag meer over. 

Voordelen van de Yamaha YFZ50 

Op het moment dat u een quad voor uw kinderen koopt, wilt u ervan verzekerd zijn dat deze de quad veilig kunnen gebruiken. Het is om deze reden, dat er verschillende functies ingebouwd zijn waarmee u de quad veiliger maakt. Zo kunt u de snelheid en het toerental van de quad begrenzen. Dit doet u aan de hand van een geïntegreerde gasklepschroef en een toerenbegrenzer. Ook beschikt de Yamaha YFZ50 over een veiligheidskoord. Hiermee is het mogelijk de motor automatisch uit te schakelen bij ongelukken. Wel zo’n fijne gedachte, wanneer u kinderen voor het eerst op een quad rijden. 

Direct de Yamaha YFZ50 bestellen bij Quadwinkel.nl

Bent u ook enthousiast over de mogelijkheden die de Yamaha YFZ50 u en vooral uw kinderen biedt? Quadwinkel.nl laat u de quad graag eens zien. Tevens kunt u de quad via ons bestellen, zodat u deze op korte termijn voor de deur heeft staan. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die de Yamaha YFZ50 biedt. 

page-tracks