lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum

123

123

button

213213

tires-top-black

lorem ipsum

tires-bottom-black
tires-cta-top
tires-cta-bottom

1000 m2 showroom uitgebreid assortiment quads

lorem ipsum dolor

backgraund
Energieweg 2
3771 NA Barneveld
Route in Google Maps
backgraund
0342-465739
backgraund
info@quadwinkel.nl

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

Betaal ik per voertuig of per persoon?

De betaling geldt per persoon. Als bestuurder is de boeking inclusief een quad of SSV.
Voor de navigator is er een aparte boeking mogelijk.

Of u kunt kiezen voor de reservering van '1 Bestuurder + 1 navigator op dezelfde kamer'

Doen jullie ook onderhoud op locatie?

Nee. Op locatie hebben we niet de gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelen bij de hand om kwalitatief hoogwaardig onderhoud uit te voeren. Daarom onderhouden we uw quad in onze moderne werkplaats. Geen transport? Dan biedt onze haal-en-brengservice uitkomst.

Geven jullie garantie op reparaties?

Quadwinkel gebruikt in principe originele onderdelen voor reparaties. Daarom kunnen we productgarantie geven op vervangende onderdelen. Deze garantie geldt natuurlijk bij normaal gebruik. Bent u niet tevreden over een reparatie? Vertel het ons. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Lees verder

Heb ik altijd een kenteken nodig om de openbare weg op te gaan?

Ja. Wanneer u met een quad zonder kenteken de openbare weg op gaat, loopt u het risico op een forse boete. Ook bent u niet verzekerd bij ongevallen.

Heb ik een verzekering nodig?

Ja, een WA-verzekering is sowieso verplicht. Mocht je schade veroorzaken aan andere voertuigen of er raakt iemand per ongeluk gewond door iets wat jij doet? Dan draai je daardoor niet zelf voor de kosten op. Met een uitgebreidere verzekering is ook schade aan je eigen quad gedekt.

Houd er verder rekening mee dat je over de grens gaat. Een zorgverzekering dekt eventuele medische kosten in het buitenland, maar wel tegen Nederlandse tarieven. Met een reisverzekering zijn vaak ook aanvullende kosten en kosten voor repatriëring gedekt.

Heb je voor een landbouwquad een kenteken nodig?

Ja, sinds 2021 is hiervoor een speciaal landbouwkenteken: het T-kenteken. Quadwinkel kan uw quad voorzien van zo’n kenteken.

Hoe lang duurt de reparatie van mijn quad?

Dat hangt af van de complexiteit van de schade. We kunnen u een betrouwbare indicatie geven zodra we uw quad of side-by-side gezien hebben. Als we zeggen dat uw quad op een bepaald tijdstip klaar is, dan kunt daar ook op rekenen.

Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt van een quad?

Dat is lastig te zeggen. Het hangt namelijk af van de staat van uw quad en uw onderhoudswensen. Soms is een quad binnen één of twee uur klaar, maar het kan ook zijn dat we een dag bezig zijn om uw quad weer helemaal veilig en rijklaar te maken. Natuurlijk geven we vooraf wel een indicatie. Ook krijgt u bericht wanneer uw quad of side-by-side weer klaarstaat.

Ik kan toch niet mee, wat nu?

Wat balen! Stuur een mail naar event@quadwinkel.nl Dan storten we het inschrijfgeld terug op jouw rekening. Kosteloos afmelden kan tot 11 september 2023. Meld je je later af? Dan kunnen we je betaling helaas niet meer retourneren, omdat we al onze voorbereidingen hebben getroffen en jouw plek wellicht niet meer kunnen opvullen met een andere deelnemer.

Wil je de optie openhouden om te annuleren en daarbij het betaalde bedrag terug te krijgen?
In dat geval kan een annuleringsverzekering uitkomst bieden.

Is een jaarlijkse APK voor mijn quad met kenteken verplicht?

Quads en side-by-sides met een T-kenteken en geregistreerde snelheid van > 40km/h of een L7e-kenteken en een eigen gewicht van meer dan 400 kg moeten jaarlijks een APK-keuring ondergaan. Quadwinkel mag deze keuringen verzorgen. We werken tijdens de APK-keuring aan de hand van de RDW-checklist. Na afloop melden we uw voertuig af bij de RDW.

Bekijk alle veelgestelde vragen

lorem ipsum

lorem ipsum

Person Title

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
tires-top-black
tires-testimonials-bottom

lorem ipsum

Maandag

gesloten

Dinsdag

08:00 - 17:00

Woensdag

08:00 - 17:00

Donderdag

08:00 - 17:00

Vrijdag

08:00 - 17:00

Zaterdag

08:00 - 16:00

Zondag

gesloten

lorem ipsum

lorem ipsum

Aanhef

Werkzaamheden

Ik wil gebruik maken van haal- en brengservice.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
tires-top-black

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

Deze widget dus!

Bekijk al het aanbod

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

tires-top-black
Familie Beukers, melkveebedrijf & dierenpension
Na een bezoek aan Quadwinkel keerde hij terug met een Suzuki Ozark. “Een scherpe draai, voordelig in onderhoudskosten en bovendien een mooie prijs”, vertelt Zeger. “Dit was precies wat we wilden.”

Familie Beukers, melkveebedrijf & dierenpension

“Quadwinkel wist precies wat we nodig hadden voor ons werk. En welke aanpassingen er aan de quads gedaan moesten worden: een verzwaard onderstel, een verstevigd dak voor de camera’s, rupsbanden aan de achterzijde en wielen met extra profiel.”

Albert Brouwer, landmeter

“We vinden het geweldig om te toeren en off road te gaan. Lekker crossen met dat ding over onbegaanbare paden. Op plekken komen waar je normaal gesproken niet komt. Genieten van de mooie natuur. En leuke dagtripjes maken naar een mooie stad, want als vervoersmiddel is een quad ook prima in te zetten.”

Audrey en Edgar Kruyning, gaan met de quad op vakantie

Bas en Dex van der Heide, crossers
“We komen graag bij Quadwinkel. De service is perfect, ze zijn netjes met de prijs en als er een keer iets kapot is kan je altijd terugkomen.”

Bas en Dex van der Heide, crossers

“Voor het boerenbedrijf is een quad gewoon ideaal. Hij is sterk genoeg om balen van ruim 600 kilo te verplaatsen, maar tegelijk ook licht genoeg om niet weg te zakken in het weiland als je dicht langs de sloot rijdt. En een quad pak je gewoon veel sneller dan de shovel of de tractor.”

Evert-Jan Hardeman, melkveehouder

Frank Haasnoot, Katwijkse Reddingsbrigade
“Strandgangers ervaren de quad als een laagdrempelig voertuig waar ze zonder angst op kunnen afstappen. En dat is precies het publieksvriendelijke karakter dat we zoeken in een voertuig.”

Frank Haasnoot, Katwijkse Reddingsbrigade

“Kinderen en quads gaan heel goed samen. Gevaarlijk? Absoluut niet. Je kunt die quads precies begrenzen zoals je maar wilt en ze afstellen naar de leeftijd van de kinderen. En een schik dat ze hebben!”

Geurt van Westerneng, kocht een quad voor zijn kleinkinderen

En de Can-Am Outlander? Die hield zich perfect. “Voor we gingen had Quadwinkel.nl er een stel Maxxis-banden onder gezet, waarmee ze ook Parijs-Dakar rijden. Toen we weer thuis waren, kon je amper slijtage zien. Ik heb onderweg niets hoeven te verstellen of aan te draaien. Olie bijvullen was niet nodig”, blikt Henk terug.

Henk en Sjanie Kloot, avonturiers

Jan-Bart Drost, wildbeheerder
“Als ik vroeger groot wild schoot, had ik er een hele kluif aan om zo’n beest uit het land of het bos te slepen. Met de quad gaat dat veel makkelijker.”

Jan-Bart Drost, wildbeheerder

Meo Jochemsen, adviseur en eigenaar bij Quadwinkel
“Side-by-sides zijn ideaal voor het rijden van rally’s. De kosten liggen lager dan wanneer je met een rallyauto rijdt, terwijl het minder zwaar is voor je lichaam dan een rally op een quad of motor.”

Meo Jochemsen, adviseur en eigenaar bij Quadwinkel

tires-bottom-black
tires-top-black

lorem ipsum

tires-bottom-black

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

tires-top
tires-bottom

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. In voluptate doloremque quibusdam sit adipisci amet enim sed debitis odio aliquid dolores reprehenderit modi, eveniet quae impedit assumenda dolorum non quidem.

page-tracks