De quad is het ideale landbouw voertuig

De quad is al lang niet meer alleen een voertuig voor de cross of de hobby, maar wordt op grote schaal toegepast in de land- en bosbouw. Hij is niet alleen uitermate behendig en snel, maar weet ook op het ruwe en modderige terrein de weg te vinden. Bij veel agrariërs is de quad dan ook een vast onderdeel van het voertuigen park. Nog niet overtuigd? De inzet van de quad in de landbouw kent tal van belangrijke voordelen. Quadwinkel.nl zet ze graag even op een rijtje en adviseert u over de verschillende handige toepassingen.

Occasions

Vele occasions van alle merken. Neem direct een kijkje in ons aanbod en vind de Quad die het beste bij jou past.

Contact

Op zoek naar een quad, advies nodig of een afspraak maken voor onderhoud? We komen graag met u in contact.

Veel toepassingen voor de quad in de landbouw

Is de quad een luxe product op de boerderij? Wij denken van niet. Steeds meer professionals die actief zijn in de landbouw ontdekken dat de quad een ideaal voertuig heeft. Wie hem eenmaal op het erf heeft staan, kan er eigenlijk niet meer om heen.

De quad in de landbouw kent tal van voordelen

In de agrarische sector wordt de quad op tal van manieren ingezet:


In de landbouw is de quad een echte alleskunner. Met name op bedrijven waar twee generaties boeren aan het werk zijn, wordt de quad ingezet door de senior agrariër. Bent u niet meer zo goed ter been, maar wilt u toch betrokken blijven bij wat er op de boerderij gebeurt? De quad helpt u graag op weg en is een eenvoudig te besturen voertuig. Het is misschien even wennen. Maar u zult al snel merken dat de quad net zo gemakkelijk is in gebruik als een ander landbouw voertuig.

De landbouw en de quad gaan perfect samen

Niet alleen boeren hebben de quad ontdekt voor toepassingen in de landbouw. Ook bij de waterschappen is de quad een veelgebruikt vervoermiddel voor het zware terrein. Maar er zijn nog meer toepassingen:

Quadwinkel.nl kan u adviseren in tal van toepassingen. In onze winkel in Barneveld treft u bovendien een keur aan accessoires aan die u het leven in de landbouw behoorlijk zullen vergemakkelijken.

Bent u benieuwd naar de toepassingen van de quad in alle mogelijke sectoren van de landbouw? Neem dan snel contact op met Quadwinkel.nl voor een uitgebreid advies en een proefrit. Wilt u aan den lijve ervaren wat een quad voor uw landbouw bedrijf kan betekenen? Maak dan gebruik van een gratis proefperiode. Neem snel contact op.

page-tracks