De Polaris Ranger is het werkpaard onder de side by sides. Het model is geschikt om zwaar outdoor werk te verzetten en wordt veel gebruikt door onder meer agrariërs. Ook bos- en natuurbeheerders worden blij van de wendbaarheid, kracht en functionaliteit van deze veelzijdige SSV. En dan is de Polaris Ranger ook nog eens verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Welke Ranger past bij uw uitdaging?

Varianten van de Polaris Ranger

Er zijn verschillende varianten van de Polaris Ranger. Het model komt in een mid-size-(2-3 personen), full size- (3 tot 6 personen) en crew- en jeugd variant (2 personen).

Grote trekkracht
Grote wendbaarheid
Gebouwd voor de meest extreme omstandigheden
Ruim laadvermogen

Polaris Ranger Mid-size

De eigenschappen van deze varianten verschillen, maar ze hebben in de basis dezelfde kenmerken met onder andere een ProStar 570 cc EFI-motor, 25 inch-banden, een trekvermogen van 680 kg, stuurbekrachtiging en een kiepbak met een laadvermogen van 227 kg. Bij de Hunter Edition en Nordic Pro komen hier nog wat mooie extra’s bij zoals de camouflagelook van de Hunter Edition en de voorbumper, cabineverwarming en 12 inch aluminium velgen van de Nordic Pro.

De Full size variant: Polaris Ranger Diesel

De Polaris Ranger Diesel is de eerste full size variant van de Polaris Rangerserie. Het model is verkrijgbaar als Ranger Diesel en Ranger Diesel Deluxe. De Ranger Diesel is de basisuitvoering, de Ranger Deluxe versie biedt u een aantal mooie extra’s zoals een geluiddempingssysteem, stuurinrichting, opbergruimte onder de stoelen, 12 inch aluminium velgen en Maxxis-banden.

Waterdichte lagers, bussen en kruisstukken
Gelakte carrosserie
Extra zwaar uitgevoerd stuurhuis
Tweedelige transmissie-as
Sterk chassis uit één stuk
Spatborden
Makkelijk toegankelijke radiator
Polaris Ranger Diesel Quad

Ontdek de Polaris Ranger

Polaris Ranger full size

Naast de Polaris Ranger Diesel, heeft Polaris nog wat andere full size modellen. De Ranger XP 1000 EPS met onder andere hoogwaardige on demand vierwielaandrijving, meer vermogen, elektronische stuurbekrachtiging, achterophanging met een bewegingsvrijheid van 27,9 cm, 12 inch velgen van staal en 26 inch banden.

Polaris Ranger full size modellen

Polaris Ranger Crew

Met vier personen zit u in deze variant nog steeds heel comfortabel. De Polaris Ranger Crew 1000 heeft een aantal fijne eigenschappen waaronder een motorremsysteem EBS, hoogwaardige on demand vierwielaandrijving, achterdifferentieel VersTrac, 12 inch velgen van staal en 26 inch banden. Met deze side by side heeft u elke klus in korte tijd geklaard.

Polaris Ranger voor kinderen

Polaris heeft zoals u ziet een breed assortiment van het model Ranger. Ook de jeugd is niet overgeslagen. Met de Polaris Ranger 150 bent u verzekerd van een veilige rit voor uw kind.

Polaris Ranger elektrisch

Steeds meer merken gaan aan de slag met het duurzamer maken van hun quads en side by sides. Zo ook Polaris. Het heeft namelijk de Polaris Ranger elektrisch gemaakt. Met de emissieloze en fluisterstille Ranger EV kunt u op een milieuvriendelijke manier werken in bos- en natuurgebieden of emissievrije zones, terwijl u kunt rekenen op de vertrouwde kracht en wendbaarheid. Het nieuwste elektrische model, de Polaris Ranger XP Kinetic Premium is op deze collectie een mooie aanvulling en vanaf nu te bestellen.

Polaris Ranger KINETIC/EV

Eigenschappen van de elektrische variant; de Polaris Ranger EV zijn:

Alle modellen

Bekijk alle Polaris Ranger modellen

tires-cta-top
Medewerker van Quadwinkel in de showroom met verschillende merken quads
tires-cta-bottom

Interesse in de Polaris Ranger?

Wil je graag meer weten? Of de Polaris Ranger fysiek bekijken? Nergens doet u meer inspiratie op voor uw quad of side-by-side dan in onze showroom!

page-tracks