Kies voor de krachtige Polaris Ranger 

Er zijn verschillende situaties, waarin een quad goed van pas komt. Denk bijvoorbeeld aan landbouwbedrijven, waar vaak lange stukken gelopen moeten worden om bij het vee of de akkers te komen. Voor deze bedrijven biedt een quad de uitkomst. Een quad is geschikt voor het rijden op een oneffen ondergrond. Ook op grote bouwplaatsen komt een quad van pas. Een voorbeeld van een quad die in deze situaties gebruikt kan worden is de Polaris Ranger. Deze quad is bijzonder krachtig en heeft een stijlvol design. Het model is geschikt voor twee personen. 

Polaris Ranger in verschillende uitvoeringen

De Polaris Ranger wordt in verschillende uitvoeringen aangeboden door Quadwinkel.nl. Het verschil zit hierbij onder meer in de cilinderinhoud van het voertuig. Kijk ook eens naar onze elektrische Polaris Ranger, welke een bereik heeft van circa 50 kilometer. Zeker voor een landbouwbedrijf is dit doorgaans ruim voldoende om meerdere dagen door te komen zonder de quad op te moeten laden. Alle modellen zijn aan de achterzijde voorzien van een laadbak, zodat meerdere spullen kunnen worden meegenomen. Daarbij verkleint de kooiconstructie van de Polaris Ranger de kans op ongelukken. 

Advies bij aanschaf Polaris Ranger

Bent u momenteel op zoek naar een fraaie quad, welke betrouwbaar en uiterst degelijk is? Wij vertellen u graag meer over de voordelen die een Polaris Ranger u kan bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over dit model. Twijfelt u nog tussen de Polaris Ranger en een van de andere quads uit ons assortiment? Ook in dat geval voorzien we u graag van persoonlijk advies. Samen zoeken we naar een model die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren.