Compacte Yamaha YFM90R quad 

Bent u op zoek naar een compact model quad? In dat geval kan de Yamaha YFM90R het overwegen waard zijn. Dit model quad wordt in verschillende uitvoeringen aangeboden, waarbij het verschil zit in de kleur van de quad. Kies bijvoorbeeld voor een stoere blauwe quad, of ga voor de witte variant met lichtgele en blauwe opdruk. De quad beschikt over een elektrische startmotor en CVT transmissie. Naast deze eigenschappen heeft de Yamaha YFM90R verschillende andere elementen overgenomen uit zijn grotere broers uit de productserie van Yamaha. 

Yamaha YFM90R ideaal voor kinderen 

De Yamaha YFM90R quad wordt aangeraden voor kinderen. Het compacte formaat van de quad maakt deze zeer geschikt voor jongere bestuurders. Dankzij de CDI plug-in waarover deze quad beschikt, is het mogelijk om het motorvermogen aan te passen. Stel het vermogen in eerste instantie wat lager in, zodat uw kind went aan het gebruik van een quad. Naarmate deze meer ervaring heeft opgedaan, kunt u het motorvermogen verhogen. Het voordeel hiervan is daarbij, dat de quad ook op iets latere leeftijd leuk blijft. Het model kan immers steeds iets sneller optrekken. Ook hoeft uw kind niet zelf te schakelen. De Yamaha YFM90R is uitgevoerd met een volautomatische versnellingsbak. 

Advies over Yamaha YFM90R quad 

We nodigen u van harte uit om langs te komen in de showroom, waar u de Yamaha YFM90R quad voor kinderen kunt bekijken. Hier kunnen we u tevens adviseren over het type quad wat het beste aansluit op uw wensen. De Yamaha YFM90R is zeer scherp geprijsd met een prijs van onder de 3.500 euro. Kortom, de ideale quad om uw kind overweg te leren geraken met een quad.  

page-tracks