Yamaha PW50 crossmotor kopen 

Bent u op zoek naar een crossmotor om snel van de ene akker naar de andere te kunnen rijden? Of wilt u de crossmotor wellicht gebruiken om deel te nemen aan wedstrijden? Quad Winkel biedt u de Yamaha PW50 crossmotor aan. Het is een bijzonder krachtig model, welke tegen een hele scherpe prijs aangeboden wordt. Voor nog geen tweeduizend euro voegt u de Yamaha PW50 toe aan uw wagenpark. De crossmotor heeft een stoere, strakke uitstraling. De behuizing van het model is uitgevoerd in het blauw met wit. 

Eigenschappen van de Yamaha PW50 

Met de Yamaha PW50 kiest u voor een krachtige crossmotor, welke in 2021 op de markt kwam. Het is hiermee een heel nieuw model van Yamaha! De Yamaha PW50 crossmotor heeft een cilinderinhoud van 49 CC en beschikt over een losse cilinder. Deze crossmotor leent zich uitstekend voor het offroad rijden, dankzij het profiel van de banden van deze crossmotor. Ideaal om over de akkers te crossen aan het eind van het seizoen! Het model is zo ontworpen, dat deze een optimale veiligheid en tegelijkertijd het nodige comfort biedt onderweg. 

Advies bij aankoop Yamaha PW50 

Wilt u meer weten over de Yamaha PW50 crossmotor? Of wilt u het model zelf eens bekijken in onze showroom? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen naar een geschikt moment kunnen zoeken. In onze showroom vertellen onze adviseurs u graag meer over de voordelen van dit model crossmotor. Naast deze Yamaha PW50 crossmotor voor offroad rijden biedt Quad Winkel u een breed scala aan Yamaha quads. Naar wat voor type voertuig zoekt u? 

page-tracks