De Yamaha Grizzly: een krachtige landbouw quad

De Grizzly is een van de paradepaardjes uit de stal van Yamaha. Een echte landbouwquad die zich uitstekend leent voor het zware werk. Een oerdegelijk model dat in technisch opzicht gerust een hoogstandje mag worden genoemd. Quadwinkel.nl is als Yamaha dealer trots op de zeven klasses die het Grizzly model tot een echt fenomeen hebben gemaakt. Natuurlijk zijn ze alle zeven te bewonderen in onze ruim bemeten quad showroom. U mag ze bekijken. U mag er op plaatsnemen en natuurlijk uitproberen. Als Yamaha dealer zijn we uitermate content met dit model en dat willen we u graag laten ervaren.

Quad occasions te Barneveld

De zeven modellen van Yamaha Grizzly op een rijtje

De Yamaha Grizzly is uitgevoerd in maar liefst zeven verschillende klasses. Dat betekent: voor elke klant wat wils. Yamaha dealer Quadwinkel.nl zet ze even voor u op een rij.


Yamaha Grizzly 350: een flinke jongen met laadvermogen
De Yamaha Grizzley 350 staat bekend als de koning van het gras. Met zijn 348 cc motor zijn steile heuvels en beklimmingen een eitje. Dankzij de automatische transmissie is een slecht begaanbaar terrein geen enkel probleem. Deze krachtpatser is niet alleen energiek op een ruwe ondergrond, maar kan ook nog eens een flinke hoeveelheid bagage aan. Met een laadvermogen van 120 kilo mag de Yamaha Grizzly 350 gerust een werkpaard worden genoemd van grote klasse.

Yamaha Grizzly 450: de beste allround middenklasser
Intensief gebruik. Lange werkdagen. Grote avonturen. De Yamaha Grizzly 450 kan het allemaal aan zonder dat hij inboet aan gebruiksgemak en comfort. Extreme omstandigheden? Laat de Grizzlye 450 het werk maar doen. Quadwinkel.nl geeft u graag een demonstratie van de Yamaha Grizzly 450 en u zult versteld staan van de prestaties van deze perfecte allrounder.

Yamaha Grizzly 550: de krachtpatser onder de ATV’s
Eén brok spieren, zeggen ze wel eens als het om krachtpatsers gaat. De Yamaha Grizzly 550 zou ook aan deze omschrijving kunnen voldoen. De spieren zitten in de 558 cc vloeistof gekoelde motor die het vermogen levert voor de zwaarste klus. Niet voor niets is de Grizzly 550 een veegevraagde quad die het leven makkelijk maakt onder extreme terreinomstandigheden. Net als bij zijn maatjes in de Yamaha Grizzly serie geldt ook hier weer dat de verbruiks- en onderhoudskosten laag zijn én laag blijven.

Yamaha Grizzly 700: onovertroffen kracht en klasse

Wie de Yamaha Grizzly 700 bereden heeft wil eigenlijk niet meer anders. Dit paradepaardje uit de stal van Yamaha geeft nooit op en kan werkelijk elke klus aan. Met de grootste en sterkste motor van alle ATV’s van Yamaha kan deze quad altijd veel meer aan dan u van hem eist. Dankzij een groot laadvermogen op sterke bagagerekken is hij geschikt voor elke klus. Daarnaast staat de Yamaha Grizzly 700 bekend om zijn geweldige rijeigenschappen en de zeer gebruiksvriendelijke versnellingsbak en natuurlijk de achterwielophanging die helemaal onafhankelijk is. Stap binnen bij Quadwinkel.nl en maak een proefrit op deze alleskunner!

Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 23.000,- Excl. btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € 11.199,- incl. btw
Modeljaar: 2021
Prijs: € 10.749,- incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2022
Prijs: € 15.390,- incl. btw en bpm
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 23.000,- Excl. btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € 11.199,- incl. btw
Modeljaar: 2021
Prijs: € 10.749,- incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2022
Prijs: € 15.390,- incl. btw en bpm