De TGB Blade maakt onderdeel uit van de complete TGB collectie. Het is een zogenaamde utilityquad, ook wel een landbouwquad genoemd. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat de TGB Blade dé ideale quad is voor zowel on-road als off-road gebruik. Dit is niet het enige voordeel van de TGB Blade. Deze uitvoering heeft namelijk ook een stoere en robuuste uitstraling waar echt indruk mee wordt gemaakt. Eén blik op dit model is voldoende om te weten dat deze quad bijzonder sterk en krachtig is. Het is dan ook niet vreemd dat de TGB Blade behoort tot de meest populaire modellen.

De TGB Blade kopen bij Quadwinkel.nl

Heeft u interesse in de TGB Blade? Dan komt u natuurlijk naar Quadwinkel.nl. Wij bieden u altijd een mooi assortiment van minimaal 50 quads in de meest uiteenlopende modellen en kleuren. Wij bieden u niet alleen nieuwe modellen, maar hebben ook tweedehands exemplaren beschikbaar. Deze zijn vanzelfsprekend ook van betrouwbare kwaliteit. U kunt de TGB Blade in onze showroom komen bekijken tijdens openingstijden. Uiteraard kunnen wij u alles vertellen over de populaire TGB Blade, op vrijblijvende basis.

Kom bij ons langs

Voor een mooie TGB Blade kunt u altijd eens een bezoek brengen aan onze showroom, te vinden aan de Energieweg 2 in Barneveld. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. Wij zijn te bereiken op 0342 – 46 57 39. U kunt ook een mail sturen naar info@quadwinkel.nl. Wij nemen dan op de korte termijn contact met u op.


page-tracks