Kies voor de aanschaf van een Side X Side quad 

Een Side X Side quad, ook wel side-by-side quad genoemd, biedt u verschillende voordelen. De quad beschikt over een stevige kooiconstructie, wat deze quad zeer geschikt maakt voor off-road rijden. Ideaal voor tussen de landerijen, door het bos, enzovoorts! In ons assortiment bieden we u verschillende modellen van deze Side X Side quad. Naar wat voor type quad zoekt u? Op deze pagina leest u meer over de verschillende uitvoeringen van deze bijzonder krachtige quad. Heeft u de aanschaf van een Side X Side quad al eens overwogen? 

Side X Side quad in diverse modellen 

Er bestaan een aantal belangrijke verschillen tussen de modellen van de Side X Side quad. Zo zit er onder meer een verschil in de cilinderinhoud van de quads. Ook de trekkracht van de modellen is vaak niet hetzelfde. Het is afhankelijk van hetgeen waarvoor u de Side X Side quad verwacht te gebruiken, welk model het meest geschikt is. Groot voordeel van de Side X Side quad, is dat deze voorzien is van twee zitplaatsen. Ideaal, wanneer u met uw partner of een goede vriend op pad wilt. 

Meer informatie over de Side X Side quad

Wilt u meer weten over de voordelen die een Side X Side quad u biedt? Op onze website vindt u uitgebreide productomschrijvingen bij de verschillende modellen van dit type quad. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we u telefonisch of per mail meer kunnen vertellen over deze quads. Bovenal kiest u met een Side X Side quad voor een bijzonder degelijk en krachtig vervoermiddel, waarmee u prima off-road uit de voeten kunt. 

page-tracks