Elektrische Ranger EV kopen bij Quadwinkel 

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en stille quad? De Ranger EV kopen kan in dat geval het overwegen waard zijn. Deze quad is voorzien van een 48V wisselstroommotor, bijzonder onderhoudsvriendelijk en daarbij niet schadelijk voor het milieu. Doordat dit model volledig elektrisch is, worden er geen schadelijke stoffen uitgestoten. Groot voordeel van de Ranger EV kopen: u merkt het nauwelijks aan zijn prestaties! De quad heeft een vermogen van 30 PK en beschikt over een bereik van 50 kilometer. In veel gevallen zal dit meer dan voldoende zijn. Rijd langs uw weilanden en akkers, naar een collega in de buurt, enzovoorts. 

Voordelen van de Ranger EV kopen

Reeds werden een aantal belangrijke voordelen genoemd van de Ranger EV kopen. Er zijn echter meer redenen om dit model te overwegen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de superieure ergonomie van dit model. Last van uw rug of nek zult u in de Ranger EV niet snel hebben! Ook is dit model uitgevoerd met een automatische AWD “on demand” en beschikt deze over tractor homologatie (T3B). Wij bieden de Polaris Ranger EV uit 2020 aan inclusief een kenteken. Zo bent u klaar om deze quad te gebruiken! 

Advies bij de Ranger EV kopen

Overweegt u de Ranger EV te kopen, maar wilt u eerst meer informatie over dit model? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de voordelen die de Ranger EV kopen u biedt ten opzichte van andere modellen uit ons assortiment. Ook kunnen we u meer vertellen over de verschillen tussen de Polaris Ranger EV en modellen op benzine. Kijk ook eens naar de informatie over de Ranger EV op onze website!

page-tracks