Overweeg de aankoop van de fraaie Ranger EV 

Wanneer u op zoek bent naar een degelijke en daarbij milieuvriendelijke quad, kan de Ranger EV het overwegen waard zijn. De Ranger EV wordt uitgevoerd met een wisselstroommotor van 48 Volt. Deze motor gaat lang mee, is krachtig en daarbij onderhoudsvriendelijk. Kortom, deze motor heeft alle eigenschappen die u van een kwalitatief goede motor mag verwachten! In dit artikel leest u meer over de voordelen die een Ranger EV u biedt. Heeft u deze elektrische quad al eens overwogen? De quad brengt u snel en veilig naar uw bestemming. 

Ranger EV is een milieuvriendelijke quad

Doordat de Ranger EV geen andere brandstof verbruikt dan stroom, is dit model bijzonder milieuvriendelijk. Helemaal, wanneer u de Ranger EV op kunt laden met door uzelf opgewekte groene stroom. De motor van de Ranger EV, welke een vermogen heeft van 30 PK, brengt u snel naar de plek van bestemming. Wanneer deze bestemming zich binnen een straal van 50 kilometer bevindt, hoeft de accu van de quad niet tussentijds te worden opgeladen. Naast de kracht van de motor en accu in de Ranger EV, biedt dit model een ergonomisch zeer fijn ontwerp. Rug- en nekklachten zult u niet snel ervaren in deze quad! 

Meer informatie over de Ranger EV 

Bent u benieuwd of de Ranger EV ook voor u een geschikte quad is? Neem eens contact met ons op, of bezoek onze showroom. We vertellen u graag meer over de voordelen die de Ranger EV u kan bieden. Daarbij vertellen we u graag meer over de verschillen tussen een volledig elektrische quad en een model die op benzine werkt. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken bij de aankoop van een quad!

page-tracks