Met de quad de openbare weg op: geen probleem

Met de quad de openbare weg op? Geen enkel probleem, mits hij voorzien is van een geldig kenteken. Dankzij dit kenteken verhoogt u het gebruiksgemak van uw quad, maar ook de actieradius en de inzetbaarheid in uw bedrijf. De quad met kenteken is ideaal voor bedrijven en organisaties die hun ATV inzetten in hun dagelijkse werkzaamheden:

Uw quad laten aanpassen voor de openbare weg

Wie de quad wil inzetten voor de openbare weg, doet er goed aan zich te laten informeren bij quadwinkel.nl. We zetten precies op een rijtje welke modellen geschikt zijn voor deze klus. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden. Een standaard voertuig aanpassen voor de openbare weg bijvoorbeeld. In dit geval zorgen we ervoor dat uw standaard quad wordt uitgerust met complete verlichting, claxon en toerenteller. Bijna elk groter model dat u aantreft in ons assortiment is geschikt om om te bouwen voor de openbare weg.

Een quad kopen die standaard voorzien is van een kenteken voor de openbare weg is natuurlijk ook een optie. In dit geval adviseren we u graag over de vele mogelijkheden die er zijn.

page-tracks