Quad met landbouwkenteken kopen 

Een quad met landbouwkenteken kopen kan een hele interessante optie zijn, wanneer u de quad gebruikt om van de boerderij naar uw landerijen te rijden en andersom. De quad wordt hier veel voor gebruikt, daar een quad zeer wendbaar is en een goede grip biedt op een oneffen ondergrond als een akkerland. Wanneer u de quad voornamelijk gebruikt op uw landbouwbedrijf kan de keuze voor een quad met landbouwkenteken de beste keuze zijn. Het voordeel van een quad met landbouwkenteken is voornamelijk dat u hier ook mee op de openbare weg mag rijden.  

Mogelijkheden bij quad met landbouwkenteken 

Bij de keuze voor een quad met T-kenteken heeft u verschillende mogelijkheden. Quad Winkel legt de verschillende opties graag aan u voor. In ons assortiment vindt u verschillende modellen quads die geschikt zijn een boerenbedrijf. Met name de modellen met vierwielaandrijving zijn zeer geschikt. Zo heeft u ook op de landbouwgrond voldoende grip. Daarbij is het bij een quad voor landbouwbedrijven prettig om een bak aan de achterzijde te hebben. Zo heeft u voldoende ruimte om bijvoorbeeld een lunch of gereedschap mee te nemen naar uw akkers. Heeft u al een beeld bij de quad met landbouwkenteken die aansluit op uw wensen?  

Meer informatie over quad met landbouwkenteken 

Wilt u meer weten over de voordelen van een quad met landbouwkenteken? Bent u benieuwd welke van de quads uit ons assortiment geschikt zijn voor boerenbedrijven? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag op basis van een inventarisatie van uw wensen. Daarbij kunnen we u de verschillende opties direct laten zien in onze showroom. 

page-tracks