Nieuwe quad kopen van 500cc 

Bent u op zoek naar een stevige quad met een krachtige motor? Quadwinkel.nl helpt u graag bij een quad kopen van 500cc. Deze modellen zijn breed toepasbaar en worden in diverse varianten aangeboden. De quads worden onder meer gebruikt op boerenerven, waar men met de quad snel van het ene naar het andere weiland rijdt. De quad is sneller dan het gebruik van een trekker. Daar waar een auto niet altijd de gewenste grip en vering biedt bij het betreden van akkers en weilanden. Ook daarbuiten worden regelmatig quads gebruikt. Denk aan het crossen met een quad op een uitgezet parcours, of bijvoorbeeld aan het gebruik van een quad voor het uitvoeren van onderhoud aan grote tuinen en parken. 

Mogelijkheden bij quad kopen van 500cc 

Bij een quad kopen van 500cc heeft u verschillende mogelijkheden. In de basis wordt onderscheid gemaakt tussen een sportieve quad en een utility model. Deze utility modellen bieden ruimte voor een bak, waarin u spullen mee kunt nemen. Een sportief model biedt die ruimte niet, maar is gericht op het bieden van een zo snel en comfortabel mogelijk vervoersmiddel voor off-road tochten. De meeste modellen in ons assortiment hebben een cilinderinhoud van circa 450cc. Een krachtiger model nodig? Kijk in dat geval eens naar de modellen met een cilinderinhoud van circa 700 cc. 

Advies bij quad kopen van 500cc 

Het kan best lastig zijn om een keuze te maken, wanneer u een quad kopen van 500cc overweegt. Om u hierbij te helpen nodigen we u van harte uit in onze showroom. Onze adviseurs staan er voor u klaar om advies te geven over de diverse modellen quads in ons assortiment. Ook op onze website vindt u meer informatie over de quads die we u kunnen bieden. 

page-tracks