Wilt u een quad kopen? Bij Quadwinkel vindt u een groot aanbod aan nieuwe quads en tweedehands quads. Ook hebben we een ruime collectie side-by-sides. Bekijk ze online of bezoek ons experience center om inspiratie op te doen. Extra voordelig een quad kopen? Bekijk dan onze quad aanbiedingen! Met tientallen quads van gerenommeerde quadmerken hebben we altijd een quad die perfect aansluit bij uw wensen. U koopt bij Quadwinkel quads en side-by-sides van kwaliteitsmerken als: 

Voor het eerst een quad kopen

Gaat u voor het eerst een quad kopen? Dan kan dat best spannend zijn. Bij Quadwinkel denken we graag met u mee en helpen we u om de juiste keuze te maken. Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten als u zich oriënteert op de aankoop van een quad. 

  1. Gebruik: Er zijn verschillende type quads. Sport quads zijn gemaakt voor wedstrijden, utility quads juist voor het (zware) werk. En wil je gewoon lekker ontspannen rijden met een quad? Dan kun je het beste een recreatieve quad kopen. 

  2. Budget: Quads zijn er in verschillende prijsklassen. Een basis quad begint bij zo’n  2.500 euro. Tip: we hebben regelmatig aantrekkelijke occasion quads tegen een vriendelijke prijs. Perfect als u wilt ontdekken of een quad bij u past, maar wel zeker wilt weten dat u een goede quad koopt.  

  3. Kenteken: Heeft u geen aanhanger om de quad mee te nemen of wilt u met een quad de openbare weg op? Dan heeft u een quad met kenteken nodig. Ook die zijn er in verschillende typen en prijsklassen. Onze quadspecialisten denken graag mee wat voor u een slimme aankoop is.

Race quad of recreatieve quad kopen

Wil je wedstrijden rijden met een quad, meedoen aan rally’s of evenementen of gewoon samen met familie of vrienden de natuur in? Quadwinkel helpt u graag bij de aanschaf van een race quad of recreatieve quad. Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar en we hebben een breed aanbod in elke prijsklasse. Onze adviseurs nemen de tijd om met u mee te denken, ook als u zich alleen nog maar oriënteert op het kopen van een quad. Welkom!

Een nieuwe quad kopen voor uw bedrijf

Tientallen bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties kiezen ervoor om een nieuwe quad of side-by-side bij Quadwinkel te kopen. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in de agrarische sector, bij bos- en natuurbeheer of door hulpverleners. Ook recreatiebedrijven, gemeenten en groenvoorzieners zijn blij met de wendbaarheid, kracht en functionaliteit van onze nieuwe quads. Ook zo’n utiliteits quad kopen voor uw werk? Doe inspiratie op in onze werelden of kom een keer langs om te sparren over wat u zoekt in een nieuwe quad van de zaak.

Boer op een Landbouw quad

Kinderquad kopen

U kunt bij Quadwinkel niet alleen quads kopen voor volwassenen. We hebben ook een mooie collectie aan quads voor kinderen en jongeren. Deze quads zijn te begrenzen. Zo kunt u een maximumsnelheid instellen of het rijbereik begrenzen. Een veilig gevoel! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze kinderquads. We ontvangen u ook graag in ons experience center. Daar staan verschillende kinderquads, zodat we samen kunnen kijken welke kinderquad qua type en maatvoering past bij uw wensen. 

Jeugd op kinderquad

Quad kopen tweedehands

Bij Quadwinkel vindt u ook een groot aantal tweedehands quads en side-by-sides. Ze zijn zorgvuldig gecontroleerd en waar nodig gereviseerd in onze werkplaats, door ervaren quadmonteurs. Zo weet u zeker dat u niet alleen een aantrekkelijke geprijsde, maar ook een betrouwbare tweedehands quad koopt. Onze collectie occasion quads wisselt voortdurend. Bekijk online het aanbod of kom langs in ons experience center om een tweedehands quad te kopen.

Tweedehands quad Yamaha Grizzly 350

Quad kopen met kenteken

U kunt bij Quadwinkel ook een een quad kopen met kenteken. Er zijn verschillende soorten quads met kenteken. Zo kunt u kiezen uit een side-by-side of quad met een L7e-kenteken of tractorkenteken. Een L7e kenteken is vergelijkbaar met een auto-kenteken. Deze quads of side-by-sides mag u besturen met een b-rijbewijs. Ook gelden voor dit type quad dezelfde regels als voor auto’s. Een quad met een tractorkenteken is een optie wanneer u het voertuig alleen voor (landbouw gerelateerde) werkzaamheden wilt gebruiken. U mag dan met de quad de openbare weg op, bijvoorbeeld om naar akkers of weilanden te rijden. Een quad met landbouwkenteken mag niet de autoweg of snelweg op. Verder bedraagt de maximale toegestane snelheid 40km/h. Tot slot heeft u een tractorrijbewijs nodig. 

Polaris Ranger EV Quad met T kenteken

De service van Quadwinkel

Wij hebben een brede collectie quads en side-by-sides, maar daar stopt het niet. U kunt bij Quadwinkel ook terecht voor onderdelen en accessoires. Verder hebben we een werkplaats waar u terecht kunt voor de reparatie en het onderhoud van uw quad of side by side. Ook zijn we gek op maatwerk. Maatwerk om uw uitdaging makkelijk of in ieder geval gemakkelijker te maken. We dagen u uit uw uitdaging bij ons neer te leggen en uw wensen te bespreken. Daarnaast kunt u bij Quadwinkel niet alleen een quad kopen, maar ook een quad huren

tires-cta-top
Medewerker van Quadwinkel in de showroom met verschillende merken quads
tires-cta-bottom

Vragen?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw keuze? of heeft u vragen over maatwerk opdrachten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

page-tracks