Overweeg de aanschaf van de Polaris Sportsman 

Bent u op zoek naar een krachtige quad, waarmee u moeiteloos over oneffen terreinen kunt rijden? Wellicht is een model uit de Polaris Sportsman-serie in dat geval wat voor u. De Polaris Sportsman staat niet alleen voor een krachtige motor, maar ook voor degelijkheid en robuustheid. De modellen hebben een bijzonder sportief karakter, wat ook terug te zien is in hun vormgeving. In ons assortiment bieden we verschillende uitvoeringen van de Polaris Sportsman. Zo vindt u altijd een quad, die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Naar wat voor quad zoekt u? 

De Polaris Sportsman is er in verschillende modellen

Kijk eens rond op onze website, om meer te weten te komen over de verschillende uitvoeringen van de Polaris Sportsman. Een groot verschil zit onder meer in de cilinderinhoud van de verschillende uitvoeringen. Deze loopt uiteen van iets meer dan 400 CC naar ver boven de 900 CC. Het is afhankelijk van uw beoogde gebruik van de quad, welke cilinderinhoud hier het beste bij past. Niet alleen is het belangrijk om naar de cilinderinhoud van de quad te kijken. Let ook op de trekkracht van de verschillende modellen! Vaak hebben uitvoeringen van de Polaris Sportsman een trekkracht van ver boven de 500 kilogram. 

Advies bij aankoop van Polaris Sportsman 

Wilt u meer weten over redenen om voor de Polaris Sportsman te kiezen? Of bent u benieuwd welk model uit deze productreeks het beste op uw wensen aansluit? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. We vertellen u graag meer over de voordelen die een Polaris Sportsman u kan bieden bij het rijden op oneffen ondergronden. 

page-tracks