Kies voor de Polaris Scrambler quad

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige quad, dan is de Polaris Scrambler quad meer dan het bekijken waard! Deze quad is niet alleen bijzonder stevig, maar heeft daarbij een hele stoere uitstraling. Het maakt niet uit hoe ruig het terrein is, deze quad helpt je van A naar B te komen. Ideaal om over akkers of grote stukken gras te rijden. Ook in het bos of op de heide komt dit model goed tot zijn recht. Wij bieden de Polaris Scrambler in het nieuwste model aan, welke uit 2019 komt. Deze moderne quad is van alle gemakken voorzien, die je van een kwalitatief hoogwaardig model mag verwachten. 

Voordelen van de Polaris Scrambler 1.000 EPS 

Het nieuwste model van de Polaris Scrambler is de 1.000 EPS, welke voorzien is van een 4-takt motor. Hiermee vormt de nieuwste Polaris Scrambler quad een flinke verbetering op zijn oudere broer! Ook is deze quad voorzien van een degelijke vering, die het comfort tijdens het rijden verbetert. De vering kan op 18 verschillende standen worden ingesteld en werkt prettig samen met de achterwielophanging van deze Polaris Scrambler quad. Het model is dermate krachtig, dat deze een gewicht tot 868 kilogram kan trekken. 

Probeer de Polaris Scrambler quad zelf 

Ben je ook enthousiast geraakt over de nieuwste Polaris Scrambler quad? Wij beantwoorden met veel plezier je vragen over dit uiterst krachtige model. Naast de Polaris Scrambler vind je in ons assortiment tal van andere quads, die eveneens van een hoge kwaliteit zijn. Door de verschillende quads op een rijtje te zetten, vind je een model die volledig aansluit op je persoonlijke voorkeuren. 

page-tracks