Polaris Scrambler kopen om je snel te kunnen verplaatsen 

Ben je op zoek naar een stevige quad, waarmee je zonder problemen over een ruig terrein kunt rijden? Wellicht sluit de Polaris Scrambler quad op je wensen aan! Deze quad heeft de eigenschappen die je van een stoer en krachtig vervoermiddel mag verwachten. Gebruik de quad om vanaf de boerderij door de omgeploegde weilanden te rijden, of neem de quad mee voor een tocht door het bos. Het blok aan de voorzijde maakt het mogelijk om de quad te gebruiken als er zware voorwerpen verplaatst moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan zware boomstammen! De Polaris Scrambler kopen doe je bij Quadwinkel. 

Voordelen van de Polaris Scrambler kopen 

Quadwinkel biedt een breed scala aan quads. Kies je voor een quad die voornamelijk bedoeld is voor langere ritten? Ga je voor een model die probleemloos over omgeploegde akkers kan rijden? Het voordeel van de Polaris Scrambler kopen is dat dit model het beste van beide werelden biedt. De quad is bijzonder comfortabel en biedt voldoende power om over een ruig oppervlak te kunnen rijden. Aan boord van de nieuwste Polaris Scrambler bevindt zich een 4-takt motor, welke 89 PK biedt. De ingebouwde Premium Fox Podium X 2.0-vering zorgt dat schokken worden opgevangen. 

Advies bij de Polaris Scrambler kopen 

Overweeg je de Polaris Scrambler te kopen? Of wil je meer informatie over dit model? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien je graag van persoonlijk advies over de verschillende mogelijkheden, die Quadwinkel je biedt. Welke modellen lijken op de Polaris Scrambler? Wat maakt juist dit model zo uniek? Samen gaan we op zoek naar een quad die aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren! 

page-tracks