MEER CAPACITEIT, MEER MOGELIJKHEDEN

Polaris slaat een nieuwe weg in met de nieuwe RANGER XP Kinetic. Efficiënter, betrouwbaarder, krachtiger en stiller: een side-by-side die klaar is voor de toekomst en op al je wensen aansluit.

Minder onderhoud, meer bedrijfsuren: de elektrische aandrijflijn heeft minder bewegende delen wat het voertuig extra robuust maakt. De onder extreme omstandigheden geteste techniek kan de zwaarste beproevingen aan.

110 PK - 189 NM
Lithium-ION 14,9KWH
7-inch Ride Command-systeem
Gates Synchroon-riemaandrijving H/L/N/R/P
Inschakelbare High-Performance vierwielaandrijving 2WD/4WD
Kosten voor periodiek onderhoud 70% lager, dan een verbrandingsmotor.

SPANNENDE VERSNELLING, NAUWKEURIGE CONTROLE

Het hoogste koppel van 189 Nm in de branche levert een snellere acceleratie voor een opwindende rit en bijna onmiddellijke trekkracht om zware lasten met nauwkeurige controle te slepen en te slepen.

ONGEVENAARDE KRACHT VOOR MOEILIJK WERK EN TERREIN

Krijg de klus sneller geklaard met de meest efficiënte elektromotor in de branche, die het vermogen levert dat nodig is om zware lasten gemakkelijk over ruw terrein te slepen en te slepen. Overwin obstakels en pak moeilijk terrein aan met meer dan 35 cm bodemvrijheid en 29-inch Pro Armor X-Terrain 8-laags banden.

SNEL EN HANDIG OPLADEN

Het opladen van de nieuwe Ranger is zo eenvoudig als het aansluiten van een stekker op een stopcontact. De RANGER XP Kinetic biedt praktische laadoplossingen die zijn ontwikkeld om aan te sluiten op jouw wensen. Met de optionele lader voor de accessoires beschik je over een nog grotere laadcapaciteit.

Kies de actieradius die het beste bij jouw wensen past. De XP Kinetic Premium met één lithium-ion-accu heeft een actieradius van maximaal 72 km. Met de Ultimate, die is voorzien van twee lithium-ion-accu's, beschik je over een actieradius van maximaal 129 km.

EIGENSCHAPPEN

TWEE USB-AANSLUITINGEN
GELIJKSTROOMAANSLUITINGEN
PARKEERREM OP DE VERSNELLINGSBAK
4 INCH LCD-RIJDERSINFORMATIECENTRUM
4 HYDRAULISCH BEDIENDE SCHIJFREMMEN
HOOGWAARDIGE BEKLEDING VAN HET INTERIEUR
ELEKTRISCH SYSTEEM POLARIS PULSE (6 POSITIES)
29 X 9/11 -14; PRO ARMOR X-TERRAIN; 8 KOORDLAGEN
AAN BESTUURDERSZIJDE GEPLAATST ANALOOG INSTRUMENTENPANEEL
12V-AANSLUITING IN DE ACHTERBAK MET AAN/UIT-SCHAKELAAR OP HET DASHBOARD

Voertuig specificaties

page-tracks