QUAD LEASEN OF FINANCIEREN

Quadwinkel.nl biedt in samenwerking met NUmotorrijden de mogelijkheid om een quad of side-by-side op afbetaling te kopen. Het is ook mogelijk om een deel van het voertuig te financieren. Bent u ondernemer? Dan kunt u ook een quad of side-by-side leasen, waardoor u werkkapitaal vrij houdt voor uw business. 

Scherpe tarieven
Geen afsluit- of administratiekosten
Boetevrij aflossen
U bent direct eigenaar van de quad of side-by-side

BEREKEN UW MAANDBEDRAG

Let op: geld lenen kost geld

Een quad financieren: zo werkt het

Als u een quad financiert, dan leent u het aanschafbedrag voor de quad en betaalt u het voertuig in termijnen af. U betaalt rente over het geleende bedrag. Daardoor liggen de totale aanschafkosten voor uw quad hoger dan wanneer u de aanschafprijs uit eigen middelen betaalt. Quadwinkel biedt in samenwerking met NUmotorrijden verschillende mogelijkheden om een quad te financieren.

Een quad leasen: zo werkt het

Leasen is een zakelijke vorm van financiering. U betaalt voor een afgesproken periode een vast bedrag per maand voor uw quad of side-by-side. Quadwinkel en NUmotorrijden bieden een financial lease-constructie waarbij u zelf de looptijd, het maandbedrag, de slottermijn en de aanbetaling. Zit de leaseperiode erop? Dan bent u volledig eigenaar van de geleasde quad of side-by-side.

Advies over het leasen of financieren van een quad

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een quad of side-by-side te leasen of te financieren? Dan verwijzen we u graag naar NUmotorrijden. Onze adviseurs geven geen inhoudelijk advies over de keuze voor een financiering of leaseconstructie. U sluit de financiering of leaseconstructie bovendien af bij NUmotorrijden. NUmotorrijden beschikt hiervoor over de benodigde AFM-vergunning.

page-tracks