Kymco MXU300 kopen bij Quadwinkel.nl 

Bent u op zoek naar een degelijke, stabiele quad? De Kymco MXU300 kopen kan in dat geval het overwegen waard zijn. Deze ATV quad wordt onder meer aangeraden aan boeren, welke snel van de ene akker naar de andere moeten kunnen bewegen, en boswachters. Ook in het bos is het gebruik van een normale personenwagen niet altijd even praktisch. De Kymco MXU300 kopen biedt uitkomst. Quadwinkel.nl vertelt u graag meer over de voordelen van dit model ATV quad. Belangrijk eerste voordeel van dit model is het feit, dat deze vrijwel ieder terrein aan kan en daardoor zeer breed inzetbaar is. 

Scherp geprijsde Kymco MXU300 kopen 

Niet alleen is de Kymco MXU300 kopen interessant vanwege de brede inzetbaarheid hiervan. Ook wordt de quad tegen een bijzonder scherpe prijs, van iets meer dan 6.000 euro aangeboden. U heeft voor dit bedrag een volledig nieuw model ATV quad, welke in 2022 geïntroduceerd is. Bij de aankoop van deze quad heeft u de keuze uit een groen en zwart met geel model. De quad is uitgevoerd met een 4-takt 1-cilinder OHC motor, welke over een cilinderinhoud van 270 cc beschikt. U start de motor via een elektrische ontsteking. 

Advies bij Kymco MXU300 kopen 

Twijfelt u nog of de Kymco MXU300 kopen voor u de meest interessante keuze is? Wilt u meer weten over de voordelen en specificaties van deze ATV quad? Neem in beide gevallen eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Ook nodigen we u graag uit in onze showroom, waar we u uitgebreid kunnen informeren over Kymco MXU300 quad en vergelijkbare modellen kunnen laten zien. Met welk doel overweegt u de Kymco MXU300 te kopen?

page-tracks