Kinderquads: stoer, gebruiksvriendelijk én veilig!

Ze zijn super cool, eenvoudig te besturen en optimaal veilig: kinderquads. Deze mini-atv’s bieden uw kinderen de kans om kennis te maken met de fun en uitdaging van quadrijden. Ze hebben een laag vermogen (tot 100 cc) en geven de mogelijkheid om de snelheid te begrenzen. Zo kunt u met een gerust hart toekijken hoe uw kinderen zich uitleven op hun kinderquad of het plezier van een quadrit delen met het hele gezin.

Quadwinkel.nl biedt u kinderquads van Yamaha en Suzuki

Quadwinkel.nl in Barneveld is officieel dealer van onder meer Yamaha en Suzuki. Hierdoor kunnen we een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands kinderquads bieden. We zetten hieronder een aantal populaire kinderquads op een rij:

Alle kleding, bescherming en accessoires bij kinderquads

Quadwinkel.nl verkoopt alle aanvullende benodigdheden voor kinderquads. Desgewenst voorzien we kinderquads van aanvullende fabrieksaccessoires. Daarnaast hebben we een eigen accessoire- en kledingshop. Hier vindt u onder meer helmen, protectievesten, niergordels en quadkleding in kleine maten. Zo kunnen uw kinderen meteen na aanschaf genieten van hun nieuwe kinderquad. Meer weten over onze kinderquads of accessoires? Bezoek onze showroom in Barneveld of neem contact op via 0342-465739.

page-tracks