Kenny kleding

Voor Kenny kleding bent u aan het juiste adres bij Quadwinkel.nl. Wij bieden u op de eerste plaats natuurlijk een groot assortiment nieuwe en tweedehands quads, maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht voor de meest uiteenlopende accessoires en quadkleding. Binnen ons assortiment vindt u ook Kenny kleding van hoogwaardige kwaliteit. Deze Kenny kleding is afkomstig uit de Kenny crosslijn. In deze collectie zijn onder meer helmen, laarzen en crosspakken te vinden.

Goede kwaliteiten van de Kenny kleding

Kenny kleding is erg populair onder de quadrijders. Dit heeft natuurlijk een belangrijke reden. Het is namelijk zo dat Kenny kleding speciaal voor deze doelgroep wordt ontworpen. Dit betekent dat er goed rekening is gehouden met wat de kleding van een quadrijder nodig heeft. Hierdoor bezit de Kenny kleding alle belangrijke kenmerken die u terug wilt zien in de kleding die u draagt tijdens het crossen op uw quad. Wanneer u kiest voor de kleding van dit merk bent u er zeker van dat uw kleding goed combineert met wat u doet. Kenny kleding voor quadrijders is als motorkleding voor motorrijders.

Meer informatie?

U kunt altijd uw Kenny kleding kopen bij Quadwinkel.nl. Wij hebben een mooie showroom, welke u tijdens openingstijden kunt bezoeken aan de Energieweg 2 in Barneveld. Hier vindt u uiteraard ook een groot assortiment nieuwe en tweedehands quads. Neemt u liever eerst contact met ons op, bijvoorbeeld voor advies of informatie? Dan kunt u mailen naar info@quadwinkel.nl of bellen naar 0342 – 46 57 39. Wij helpen u graag verder.

page-tracks