Geen klus te zwaar

Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.

GEEN COMPROMISSEN

De nieuwe Outlander PRO HD5/HD7 biedt meer kenmerken van topklasse dan elke andere ATV, inclusief het aantal pk, koppel, trekvermogen en opbergruimte. Voeg daar nog een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik, meer bescherming en 5000 km onderhoudsintervallen aan toe en de Outlander PRO biedt meer waarde dan ooit.

ROTAX-MOTOREN, KRACHTIG GENOEG VOOR ELKE KLUS. BEKIJK ZE HIER!

OPBERGRUIMTE TE OVER

De Outlander PRO biedt meer opbergmogelijkheden. Een bagagerek achter biedt je flexibiliteit, de waterdichte bergruimte vooraan houdt je belangrijke spullen droog en het nieuwe handschoenenkastje (alleen op bepaalde modellen) voegt nog meer bergruimte toe, naast een houder en lader voor je telefoon. Neem alles mee wat je nodig hebt tijdens de rit.

GEEFT NOOIT OP

De nieuwe Outlander PRO is gemaakt om elke klus te klaren. Rotax-motoren bieden het nodige vermogen om harder te werken. De nieuwe pDrive-koppeling biedt betere prestaties en minder onderhoud zijn al zijn concurrenten. En het gloednieuwe chassis in legering is gemaakt voor echte kampioenen, van hetzelfde materiaal als de Maverick.

DE NODIGE FUNCTIES OM COMFORTABEL TE WERKEN

De Outlander PRO HD5/HD7 voor 2024 zorgt ervoor dat geen enkele werkplek buiten je bereik is, dankzij de hogere bodemvrijheid. De nieuwe ergonomische zadels zijn perfect voor lange werkdagen van 12 uur. Massa’s opbergruimte en accessoires betekenen dat je geen gereedschap hoeft achter te laten.

page-tracks