Een ATV reis boeken voor een onvergetelijk avontuur 

Altijd al op reis willen gaan met uw quad? Kies voor een avontuurlijke driedaagse reis door Frankrijk, waarbij u alle gelegenheid heeft om uitdagende parcours te rijden met uw quad. De reis wordt niet alleen aangeboden voor mensen met een quad. Ook wanneer u in het bezit bent van een side-by-side kunt u aan deze reis deelnemen! Het maakt het rijden op een quad nog net iets leuker, dan wanneer u deze enkel in Nederland gebruikt. Daarbij heeft Frankrijk alles te bieden voor een ontspannen weekje reizen. Denk aan de stokbroden, het heerlijke eten en de wijnen die Frankrijk kenmerken. Uw ATV reis boeken doet u via Quadwinkel.nl. 

Werking van een ATV reis boeken

Een ATV reis boeken via Quadwinkel.nl is heel eenvoudig! Op onze website vindt u precies, waar u zich aan dient te melden voor deze onvergetelijke reis. De reis wordt georganiseerd in samenwerking met Motoduro en vindt plaats in het voorjaar van dit jaar. U vertrekt op donderdag en keert zaterdags met een goed gevoel terug naar Nederland. De routes die verreden worden tijdens de reis worden op Tripy gezet en voorafgaand aan het vertrek gedeeld. Wel zo makkelijk! Het maakt dat u de routes op uw eigen tempo af kunt gaan. 

Meer informatie over een ATV reis boeken

Lijkt het u ook leuk om deel te nemen aan een ATV reis? We kunnen ons voorstellen, dat u voorafgaand aan de ATV reis boeken nog een aantal vragen heeft. Op de speciale pagina van Motoduro vindt u alle informatie, die u nodig heeft om voorbereid aan de reis te beginnen. Wilt u meer weten? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op!

page-tracks