Honda quad

Zoekt u een robuuste, betrouwbare en zuinige quad? Dan is een Honda quad een goede keuze. Met een compleet assortiment van recreatieve quads, sport quads en utility quads heeft Honda voor elke uitdaging een atv. En slimme innovaties zoals het TraxLok-systeem maken de quads en side-by-sides van Honda nog flexibeler en veelzijdiger. 

Honda quad kopen

Van de Rancher tot de Foreman en de CRFQ; de quads van Honda zijn wereldwijd geliefd. We kopen ze dan ook regelmatig in bij Quadwinkel. Hierdoor kunnen we u voorzien van aantrekkelijk geprijsde tweedehands Honda quads en side-by-sides. Ze zijn in onze eigen werkplaats gecontroleerd door ervaren quadmonteurs, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig voertuig. 

Honda modellen

De geschiedenis van Honda quads

Honda is één van de grondleggers van de quad zoals we die nu kunnen. In 1970 presenteerde het Japanse motormerk namelijk de All Terrain Cycle (ATV): een compleet nieuw voertuig dat het mogelijk maakte om buiten de gebaande paden te gaan. De iconische US90 had drie wielen en zette de toon voor de ontwikkeling van atv’s.

Met de ATC200E was Honda ook de eerste fabrikant die een quad met vierwielaandrijving op de markt bracht. Sindsdien heeft Honda haar quad-assortiment voortdurend uitgebreid en verbeterd. Het Japanse bedrijf is dus met recht een voorloper te noemen en wil dat ook graag blijven. Daarbij is het nu het streven van Honda om de wereldwijde nummer 1 te worden op het gebied van milieu en veiligheid. 

Honda Traxlock

Een van de nieuwste Honda technieken  is de Traxlock™. U kunt hiermee met een klein tikje overgaan van de tweewielaandrijving naar de vierwielaandrijving. Er wordt vervolgens kracht uitgeoefend op het wiel met de meeste tractie. Dit snelle schakelen is bijvoorbeeld handig op modderige paden.  Met vier draaiende wielen heeft u meer grip!

Onderhoud en reparatie van Honda quads

Wilt u uw Honda quad klaar maken voor een nieuw seizoen? Of is uw Honda SSV toe aan een periodieke onderhoudsbeurt? De quadmonteurs van Quadwinkel staan voor u klaar. In onze moderne werkplaats beschikken we over gespecialiseerde (diagnose)apparatuur voor quads en side-by-sides. Ook hebben we veel onderdelen op voorraad, waardoor u uw Honda quad of side-by-side nooit lang hoeft te missen. Maak direct een werkplaatsafspraak of neem contact op om het onderhoud of de reparatie van uw Honda quad door te spreken. 

Aanpassingen aan uw Honda quad

Een spuitinstallatie, lier, trekhaak of camerasysteem opbouwen op uw Honda quad opbouwen? Of uw race quad nog competitiever maken met een snellere uitlaat, bredere as of een upgrade van de vering? Ook voor maatwerkaanpassingen aan uw Honda quad bent u bij Quadwinkel op de juiste plaats. Onze monteurs werken zorgvuldig met professionele tools en uitsluitend hoogwaardige onderdelen. Zo brengen we uw Honda quad naar een nieuw niveau.

Honda onderdelen bestellen

Liever zelf sleutelen? Geen probleem. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan onderdelen en accessoires voor Honda quads en side-by-sides. Mocht u op zoek zijn naar iets en het niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

tires-cta-top
Quad Showroom van Quadwinkel
tires-cta-bottom

Quads in de showroom bekijken

Nergens doet u meer inspiratie op voor uw quad of side-by-side dan in onze showroom!

page-tracks