Vol gas door de modder, over zandvlaktes en technische bostracks.

Offroad ervaar je pas écht wat jouw quad of side-by-side in huis heeft. En het is nog leuker om samen met andere liefhebbers te rijden. Ga daarom mee naar de Quadwinkel Offroad Dag in Meppen. Vlak over de grens in Duitsland, je bent er zo. Als je een beginnende rijder bent is dit een perfecte kennismaking met het offroad werk. Heb je al wat meer ervaring? Dan kun je tijdens deze dag je skills testen!

Zaterdag 23 maart 2024
Circuit Meppen (Duitsland)
Quads en side-by-sides
Vanaf 15 jaar
Inclusief inschrijving, drankjes, lunch en technische ondersteuning
Geen kenteken verplicht!
Terrein is exclusief voor deelnemers van het Quadwinkel evenement

Nieuw!

Vorig jaar was geslaagd! Daarom organiseren we dit jaar weer de Quadwinkel offroad dag in Meppen. Ten opzichte van vorige editie zijn er een paar dingen anders. Hier een overzicht:

  • BIVOUAC BBQ! Op vrijdag 22 maart is er de mogelijkheid om vanaf 16.30 uur in Meppen te arriveren en hier te overnachten. Op die avond zal vanaf 19.30 uur de BBQ aangaan om het weekend mee te starten.
    Let op! Wil je deelnemen aan de Bivouac BBQ? Vergeet het dan niet bij de inschrijving bij te boeken.

  • Dit jaar zijn de drankjes bij de inschrijving inbegrepen. We hebben dus geen aparte munten verkoop voor consumptie.

  • Op zaterdag zal er geen eind BBQ zijn. In de middag zal er een "grotere" lunch zijn om de innerlijke mens goed te verzorgen. Op 't eind van de "Quadwinkel offroad dag" zal er gelegenheid zijn om met elkaar nog een drankje te drinken en de offroad momenten te herbeleven.

Programma

Vrijdag 22 maart
19.30 - 21.30 uur: Bivouac BBQ

Zaterdag 23 maart
10.00 uur: briefing parcours

10.00 - 17.00 uur: vrij rijden

12.00 - 14.00 uur: lunch

17.00 uur: Afsluiting met een drankje

LOCATIE & ROUTE

Circuitpark Meppen
Am Rögelberg 16
49716 Meppen
Duitsland

>> Bekijk de locatie en plan je route

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Een offroadrit vraagt best wat van je quad of side-by-side. Daarom gaan onze ervaren monteurs mee naar Duitsland. Bij onze servicetruck kunnen we kleine reparaties voor je uitvoeren. Zo kun je bij pech of schade vaak snel het parcours weer op. Sleutelwerk aan de voertuigen is inbegrepen bij de Offroad Dag, de kosten voor eventueel benodigde onderdelen betaal je ter plekke. Quadwinkel.nl neemt een ruime voorraad onderdelen mee, maar het is slim om zelf ook essentiële reserve-onderdelen bij je te hebben.

Inschrijving Quadwinkel off-road dag

Zien we jou op 23 maart 2024 in Meppen? Schrijf je dan nu in!

Aanhef

Naam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Email

Telefoonnummer

Kosten per quad € 115,- incl. btw Let op! Dit jaar is alles inclusief, zowel inschrijving als lunch en drankjes.

Kosten per SSV incl. 1 persoon € 165,- incl. btw Let op! U schrijft uw side by side in met 1 persoon! Neemt u nog een bijrijder mee, dient deze apart ingeschreven te worden. Dit jaar is alles inclusief, zowel inschrijving als lunch en drankjes.

Kosten € 50,- incl. btw per extra ingeschreven personen Let op! Dit jaar is alles inclusief, zowel inschrijving, als lunch en drankjes.

Vul hier de persoonlijke gegevens in van de extra personen/SSV bijrijders. Wanneer geen extra personen of SSV bijrijders betreft vult u "Niet aanwezig" in.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
tires-top-black
page-tracks