3-Daagse off road rit Frankrijk

Helaas is de inschrijving nog niet geopend. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten.

Bereid je voor op een ongeëvenaard offroad avontuur, in het hart van Frankrijk!

Welkom bij onze 3-daagse offroad rit in Frankrijk. Dit jaar gaan we de avonturen beleven in het hart van de Champagne streken. Hier beleef je 3 dagen lang ongekende avonturen met je eigen quads/side-by-sides, terwijl je de adembenemende landschappen verkent en de uitdagende terreinen aangaat.

16-18 April 2024
Inclusief ontbijt & diner
Technische ondersteuning
Rond 200km offroad routes per dag
Geen rally ervaring benodigd
Vanuit het bivouac direct op offroad paden

3-Daagse offroad avontuur

Laat je onderdompelen in een onvergetelijk offroad avontuur dat maar liefst 3 dagen duurt. Ontdek nieuwe paden, trotseer uitdagende terreinen en geniet van het offroad rijden in één van de mooiste regio's van Frankrijk.

Uitgestrekte routes

Elke dag wacht je een nieuwe uitdaging met routes van rond de 200km. Verken kronkelende paden, steile hellingen en adembenemende landschappen terwijl je je weg baant door de champagnestreken van Frankrijk.

S'ochtends begin je de dag met een stevig ontbijt om vervolgens vanuit het bivouac direct de offroad paden te betreden. Na een dag vol spanning en sensatie, keer je terug naar het hotel voor een heerlijk diner waar je kunt ontspannen en je ervaringen kunt delen met medeavonturiers.

Accomodatie & Service

Verblijf in het comfortabele hotel of blijf overnachten in je eigen camper, caravan of tent. Op hetzelfde terrein als het hotel zal ook het bivouac gevestigd worden. Hier kunnen onze technische jongens u de nodige service verlenen. De service is inbegrepen, de nodige onderdelen/accessoires worden na het evenement gefactureerd.

Bezoek het hotel

Hotelkamers

Mocht u willen overnachten in het hotel zijn er verschillende soorten kamers te boeken. Hieronder vindt u de mogelijkheden en prijzen:

  • 2 Persoonskamer - 1 bed (160cm) €425,-
  • 2 Persoonskamer - 2 bedden (140 + 90cm) €460,-
  • 1 Persoonskamer - 1 bed €425,-
  • 2 Persoons deluxe suite - 1 bed €520,-
page-tracks