De scherpste quadaanbiedingen voor u geselecteerd

Quadwinkel.nl selecteert regelmatig scherpe quadaanbiedingen voor haar klanten. Doordat we groot inkopen kunnen we de populairste quads voor scherpe prijzen verkopen. Daarnaast hebben we geregeld outletaanbiedingen: scherpe kortingen op quads die binnenkort een nieuwe uitvoering krijgen. Echte buitenkansjes voor snelle beslissers.

Onderdelen en accessoires voor uw quad in de aanbieding

Ook als het gaat om onderdelen en accessoires doen we graag een stapje extra voor klanten. Regelmatig hebben we acties met veelgebruikte onderdelen. Bovendien vernieuwen we onze accessoireshop steeds en introduceren we de nieuwste accessoire- en kledinglijnen, waardoor we resterende artikelen met scherpe kortingen weg doen.

Bekijk nu al onze acties en aanbiedingen

Bekijk online al onze lopende aanbiedingen voor quads, onderdelen of accessoires. Of bezoek onze showroom en vraag naar de meest actuele acties.

Quadquard rolbeugel

Artikel 7.17a Uitrusting Mobiele arbeidsmiddelen.

Met uitzondering van heftrucks, waarmee een of meer personen kunnen worden vervoerd, zijn zodanig uitgerust dat onder de feitelijke gebruiksomstandigheden de gevaren als gevolg van het kantelen of omvallen van het mobiele arbeidsmiddel zoveel mogelijk worden beperkt door:

een beschermingsconstructie die verhindert dat het mobiele arbeidsmiddel meer dan een kwartslag kantelt;
een constructie die ervoor zorgt dat er rond de te vervoeren personen voldoende vrije ruimte voorhanden is, wanneer het mobiele arbeidsmiddel zich meer dan een kwartslag kan bewegen, of
andere voorzieningen met een gelijk veiligheidsniveau.

De QuadGuard is een nieuwe innovatie op het gebied van quad-veiligheid voor kantelbeveiliging, een nieuwe quad CPD (crush protection device) en een nieuwe optie om toe te voegen aan ons revolutionaire assortiment.

De QuadGuard is een nieuw concept CPD dat is ontworpen om boeren een betere overlevingskans te geven na een quad-ongeval. Het is een flexibel kunststof boogvormig veiligheidsapparaat.

Het is een eenvoudig ontwerp uit één stuk en helpt ruimte te bieden onder een omgekeerde quad. Hij weegt slechts 7,2 kg en wordt geleverd met een montageset, zodat hij direct aan uw quad kan worden bevestigd.

Een belangrijk kenmerk van de QuadGuard is dat hij flexibel is, waardoor hij de impact kan opvangen en rond de rijder kan buigen in het geval van een koprol. Klik hieronder om het in actie te zien!

https://www.youtube.com/watch?v=TuJ16aQNcGE

Naam Quadquard rolbeugel
Prijs PRIJS OP AANVRAAG
Km stand -
Modeljaar Universeel
Kleur Zwart / Rood

Sportmodellen Bekijk alle Sportmodellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 18.999,- incl. btw en T kenteken
Modeljaar: 2023
Prijs: € 14.099,- * incl. btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € Vanaf 11.599,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar: 2022
Prijs: € 15.339,- incl. btw en T kenteken
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 12.999,- incl. btw en T kenteken
Modeljaar: 2021
Prijs: € 10.749,- incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2022
Prijs: € 13.599,- incl btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar:
Prijs: € 8.549,- incl kenteken en btw