WERKPAARDEN

Groot aanbod 4x4 en utility modellen nieuw en gebruikt.

Utility modellen

Can-am Outlander 570 XU T 2021

Rotax 570 V-Twin motor

Uitgerust met de 48 pk Rotax 570 vloeistofgekoelde V-Twin-motor met vier kleppen per cilinder en één bovenliggende nokkenas. Deze Can-Am motor biedt het beste vermogen in zijn klasse en is tevens betrouwbaar en efficiënt. Nieuwe Intelligent Throttle Control (iTC) met drie rijstanden voor een dag vol spanning en sensatie onder zware omstandigheden.

Hooggeplaatste luchtinlaten

De luchtinlaat van de motor, CVT-inlaten en CVT-uitlaat zijn bij de Outlander PRO zo hoog mogelijk gepositioneerd ter verbetering van de luchtstroom in natte en modderige rijomstandigheden.

Luxe stoel

De verbeterde stoelbekleding heeft een unieke look en is vervaardigd van dikker vinylmateriaal, waardoor het rijcomfort, de aantrekkelijkheid en de algehele duurzaamheid verbeterd zijn.

Tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS)

De tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) biedt eenvoudige stuurbekrachtiging voor de bestuurder en past het niveau aan de voertuigsnelheid aan. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om een maximaal stuurgevoel voor de bestuurder te behouden. Bovendien kan worden gekozen uit drie standen om te kunnen voldoen aan de voorkeuren van elke bestuurder.

De TTI-achterwielophanging

De enige onafhankelijke achterwielophanging op de markt die de achterwielen verticaal op en neer laat bewegen, in plaats van in een moeizame vlinderbeweging. Het strategische ontwerp van de achterwielophanging zorgt voor een razendsnel reactievermogen, een optimale tractie en een efficiënte overbrenging van het vermogen op de weg. Met schokdempers met een instelbare voorbelasting met 5 standen en een veerweg van meer dan 22 cm handhaaft de Outlander zich prima op ruw terrein en biedt de bestuurder niet alleen comfort, maar ook een goede controle op onverharde wegen

Naam Can-am Outlander 570 XU T 2021
Prijs 10.099,- incl. btw
Modeljaar 2021
Kenteken T3b
Garantie 24 maanden
Kleur Groen
Cilinder inhoud 570cc 48pk
Aantal cilinders 2

Aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen >>
Modeljaar:
Prijs: € VERKOCHT
Modeljaar: 2021
Prijs: € 450 incl. BTW (Exclusief montage)
Modeljaar: 2018
Prijs: € 16.750,-
Modeljaar: 2019
Prijs: € 7.000 ex btw
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2021
Prijs: € 9.799,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 7.679,- incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2021
Prijs: € 9.790,- incl btw
Modeljaar: 2021
Prijs: € 9.071,- incl. kenteken en BTW